Α ΕΣΚΑΣΕ

Σωτ.Γερμανός:’Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος’

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της Μαμασούκα και του Γερονικολού είχε ο προπονητής του Άρη Θηβών Σωτήρης Γερμανός, που μεταξύ άλλων τόνισε στο eviabasket.gr πως θα κάνει καταγγελία στην ΟΔΚΕ για όσα έγιναν χθες στον αγώνα του Σχηματαρίου:’ Αυτό που έγινε χθες ξεπέρασε κάθε όριο. Έπρεπε να κάνουν 5 φάουλ για να τους σφυρίξουν το ένα.

Οι Φλώτσιος, Γυφτονικολός, Κώνστας έπαιζαν σε όλο το β΄ημίχρονο με 4 φάουλ, είχαμε δώσει εντολή να παίξουμε πάνω τους για να τους βγάλουμε εκτός αγώνα και όμως ο μόνος που αποβλήθηκε ήταν ο Γυφτονικολός 1′ πριν τελειώσει και η παράταση. Κάθε ανάσα δική μας ήταν φάουλ, οι αντίπαλοι που πήγαιναν σε όλες τις επαφές δεν είχαν όμως κανένα πρόβλημα. Μας δόθηκε φάουλ που κάναμε στην ντρίμπλα για  2 βολές. Ο Κοσμετάτος κυνήγαγε το δικό μας πλέί-μέϊκερ και του χρέωναν ένα στα πέντε φάουλ. Από τους 90 πόντους το Σχηματάρι, τους 30 τους έβαλε από τη γραμμή των βολών.

Γνωρίζουμε όλοι μας πως είναι χαμηλό το επίπεδο των διαιτητών, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνάνε τα όρια. Εμείς έχουμε επενδύσει φέτος, έχουμε στόχους αλλά και τις ικανότητες για να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό δεν θα μας το στερήσει κανένας διαιτητής.

Αυτό που έγινε χθες ήταν ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι, θα κάνω καταγγελία στην ΟΔΚΕ, στην ΕΟΚ, στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, δεν μπορεί κάποιοι να παίζουν με τον ιδρώτα μας’.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou