Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ε.ΚΥΜΗΣ 71-76

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλό δια χειρός Κολώκα!

ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ε.ΚΥΜΗΣ 71-76

Η Α.Ε.Κύμης πήρε τη νίκη με 71-76 παίζοντας τυπικά εκτός έδρας απέναντι στον Αστ.Αλιβερίου, ο οποίος γνωρίζοντας την ήττα σε αυτό το ματς έχασε τις μαθηματικές ελπίδες που είχε για είσοδο στα play-off, εκεί που εκτός της Παναγίτσας είναι από σήμερα το απόγευμα και η ΑΓΕ Χαλκίδας.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι αλλά και πολύ καλό θέαμα, με τον Αστέρα παρά τις απουσίες των Γανωτή και Σέγγου  να κοντράρει την Κύμη στηριζόμενος στην ευστοχία του από την περιφέρεια, σημειώνοντας συνολικά 11 τρίποντα!

Από την άλλη πλευρά, η Α.Ε.Κ. επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και σε αυτό βοήθησε το came-back μετά από αρκετές αγωνιστικές του Κολώκα που μαζί με τον Πασπαλά έκαναν τη διαφορά πάνω στο παρκέ.

Βέβαια και η Κύμη είχε τη σημαντική απουσία του Κουτσού, σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο με 38-38 με την Κύμη να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στη γ’ περίοδο με 56-60 για να πάει το ντέρμπι στα τελευταία κρίσιμα λεπτά που κρίθηκαν τα πάντα.

Με το σκορ στο 65-67, ο Αστέρας είχε 1/4 βολές με 0/2 από τον Σιδερίδη και 1/2 από τον Μάστορη μειώνοντας σε 66-67, με την Κύμη να το εκμεταλλεύεται παίρνοντας μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά στο σκορ.

Ο Μεϊντάνης έχασε ένα καθοριστικό τρίποντο, οι παίκτες του Κατράνα ευστόχησαν στις βολές και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος του ματς που βρήκε νικήτρια την Κύμη με 71-76.

Ο κόουτς των ηττημένων Ζαχαρίας Βογιατζής, παρά την πίκρα της ήττας που σήμανε και τον αποκλεισμό στην ουσία της ομάδας του από τα play-off ανόδου, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους διαιτητές μέσω του eviabasket.gr  για την άψογη όπως τόνισε διαιτησία τους!

Διαιτητές: Μαμασούκα-Σπυρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-17, 38-38, 56-60, 71-76.

ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Βογιατζής): Αποστόλου 13 (2), Σιδερίδης 23 (5), Δήμου 9 (2), Μάστορης Θ. 16 (2), Δροσάτος 2, Μεϊντάνης 6, Ρέτσας 2, Χροναίος.

Α.Ε.ΚΥΜΗΣ (Κατράνας): Κολώκας 29 (1), Πασπαλάς 21, Βάχλας 4, Χατζόπουλος 8, Γλυκός 4, Σιδεράκης 8 (2), Στεφανής 2, Θεοδώρου, Μπασινάς, Παπασταμέλος, Εμμανολίδης, Καλυγιώργης.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική-Τελική)

pannikolaou