RETRO

FOTO RETRO: Το camp του Αγγέλου στη Χαλκίδα το 1990!

Ένα βήμα μπροστά από την εποχή του ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου και στο κομμάτι των ακαδημιών, διοργανώνοντας το 1990 το πρώτο camp στη Χαλκίδα που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή πολλών μικρών αθλητών και με καλεσμένους διάσημους παίκτες εκείνης της εποχής.

Το camp είχε διάρκεια μιας εβδομάδας, με διπλές προπονήσεις πρωί-απόγευμα στο μοναδικό τότε κλειστό των ΚΕΤΕ αλλά κυρίως στα ανοιχτά γήπεδα του Βούρκου.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες που η κάθε μια είχε τον δικό της προπονητή, εκτός από τις ασκήσεις διοργανώθηκε επίσης και ένα εσωτερικό τουρνουά, με την τελευταία ημέρα να περιλαμβάνει αγώνα all-star αλλά και δώρα που μοιράστηκαν σχεδόν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σχεδόν κάθε μέρα, ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε και ένα καλεσμένο που μίλαγε στους μικρούς για τη σημασία του αθλητισμού και όχι μόνο.

Στη φωτογραφία, ανάμεσα στον Βαγγ.Αγγέλου και τον Γιώργο Βελισσαράκο, διακρίνεται ο Αργύρης Καμπούρης συμπαίκτης τότε του Αγγέλου στον Ολυμπιακό, ο ‘τίμιος γίγαντας’ που το 1987 με 2 δικές του βολές είχε υπογράψει το θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στη Ρωσία!

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…19 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

Σαν σήμερα…18 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

Σαν σήμερα…17 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou