Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Μπαμ από Τελεθριακό πήρε Μητρόπουλο!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Τελεθριακός αποκτώντας τον Γιάννη Μητρόπουλο από τον Κάδμο!

Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας με αυτή την κίνηση δείχνει ξεκάθαρα πως έχει την πρόθεση να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή 5η θέση και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Μητρόπουλος θα είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν την ερχόμενη περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης.

ΜΗΤΡΡΜεγάλο ταλέντο του μπάσκετ, έπαιξε νεαρός στο Περιστέρι ακόμα και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια όπως εναντίον της Μπαρτσελόνα, ακολούθησε ο Ιωνικός, η Λαμία αλλά και ο Κολοσσός που έκανε πολύ καλή χρονιά.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που όμως ο Γιάννης το ξεπέρασε με μεγάλο θάρρος και πίστη, τον έβγαλε θριαμβευτή της ζωής αλλά παράλληλα τον έφερε πίσω στην εξέλιξη του στο άθλημα.

Έπαιξε επίσης σε Έσπερο Λαμίας και Κύμη βρίσκοντας τα πατήματα του πάνω στα παρκέ.

Ο Μητρόπουλος δεν το έβαλε ποτέ κάτω, πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Κάδμο Θήβας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φέτος η πρόταση του Τελεθριακού ήταν δελεαστική, ο Μητρόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση και από τη νέα περίοδο θα κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της ΕΣΚΑΣΕ!

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou