Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Σούπερ ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο για το Σύλλα!

Σε κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει προχώρησε ο Σύλλας, κάνοντας έντονη την παρουσία του στη μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας συνολικά 4+1 παίκτες εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Β’ Κατηγορία!

Η ομάδα της Αιδηψού ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας πλέον ένα πλήρες ρόστερ.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

Ο Λευτέρης Βούζης
Ο Λευτέρης Βούζης

Ο Λευτέρης Βούζης  (1994, 1.93) που αγωνίζεται στη θέση του forward. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Παννεαπολικό Νίκαιας, με τον οποίο τη χρονιά που μας πέρασε πανηγύρισε άνοδο στη Β ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (1990, 1.89) που αγωνίζεται ως περιφερειακός. Έχει αγωνιστεί σε Ταύρο, Ρούφ και Αστέρα Εξαρχείων, ενώ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Περιστερίου.

 

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου
Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου (1994, 1,96) έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Σύλλα στη θέση 4. Προέρχεται από τον ΑΟ Γαλατσίου.

Ο Βαγγέλης Φαφούτης που είναι περιφερειακός και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΓΣ Λίμνης.

Αλλά και μια επιστροφή στην ενεργό δράση που στην ουσία είναι μια ακόμα μεταγραφή. Ο Ντίνος Μαυροζούμης μετά από δυο χρόνια απουσίας επανέρχεται στα γήπεδα και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις μάχες κάτω από τα καλάθια.

Από την περσινή ομάδα του αντρικού συνεχίζουν όλοι οι παίχτες, πλην του Δημήτρη Παπαθανασίου που δόθηκε με μεταγραφή στον Τελεθριακό, ενώ ο Σύλλας πέρα από τις μεταγραφές, είναι δεδομένο πως θα δώσει και πάλι ευκαιρίες σε έφηβους και παίδες.

 

 

Ο Βαγγέλης Φαφούτης
Ο Βαγγέλης Φαφούτης

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ντίνος Μαυροζούμης
Ο Ντίνος Μαυροζούμης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος 72-62 (video)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος (photo album)

pannikolaou