Α1

Έπεσε η αυλαία για την επιτυχημένη Κύμη με ήττα στο ΣΕΦ (93-45)

Η ΚΥΜΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 93-45  ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Το πρωτάθλημα για την Κύμη ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο κλειστό Κανήθου και με τη νίκη-παραμονή απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Εκεί η Κύμη σφράγισε την παραμονή της και σήμερα στο ΣΕΦ το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ γνωστό πριν ακόμα ξεκινήσει το ματς.

Η Κύμη άδειασε ψυχολογικά το Σάββατο αλλά και αγωνιστικά, με τον Μπρατσιάκο να μην βάζει δικαίως στο ματς παίκτες που έπαιζαν καιρό τώρα με προβλήματα τραυματισμών όπως ο Σταμάτης και ο Τσούπκοβιτς.

Σε αυτούς αν προσθέσει κανείς και τον Όρτον που μετά τον αγώνα με την Πάτρα αποχαιρέτησε για τον Λίβανο οι απουσίες έγιναν τρεις και απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που μόλις τώρα ξεκινάει η χρονιά για εκείνους δεν υπήρχε ελπίδα για κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 29-6 στο 10λεπτο και 50-19 στο ημίχρονο με την Κύμη να παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη στο β’ ημίχρονο και με τη γ’ περίοδο να τελειώνει με επιμέρους σκορ μόλις με 15-13 υπέρ των ‘ερυθρόλευκων’ (65-32).

Στο ίδιο τέμπο και η τελευταία περίοδος με την Κύμη να είναι ανταγωνιστική στο μέτρο του δυνατού για να τελειώσει ο αγώνας με 93-45 υπέρ του Ολυμπιακού, μια ήττα που δεν σβήνει σε τίποτα την πολύ καλή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία της Κύμης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-6, 50-19, 65-32, 93-45.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Αγραβάνης 11 (1), Μιλουτίνοφ 10, Παπανικολάου 12 (1), Μάντζαρης, Σπανούλης 14 (2), Γκριν 6 (1), Γιανγκ 16, Τολιόπουλος 5, Παπαπέτρου 13 (1), Ουότερς 6.
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Καντί 7 (1), Κατράνας 6 (2), Κοστόφ 6, Τουτζιαράκης 11, Ντίξον 8, Σιγκούνας, Τζόλος 4, Κουκουλάς 2, Κωνσταντακόπουλος, Πάλμπλαντ 1.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou