Uncategorized

Εγγραφές από τη Δευτέρα για τις ακαδημίες της Παναγίτσας

Από μεθαύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής της Παναγίτσας.

Στις ακαδημίες μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 5-16 ετών με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για το μπάσκετ όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

‘Η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν οι εγγραφές της Ακαδημίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά – Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή).

Οι ακαδημίες της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας αποτελούνται από μια ολοκληρωμένη και έμπειρη μονάδα με εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες για τους νέους αθλητές και αθλήτριες και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις αρχές που την διέπουν όλα τα χρόνια λειτουργιάς της.

Αντιλαμβανόμενοι ότι μόνο πάνω σε γερές βάσεις μπορεί να στηριχτεί το μέλλον και οι ελπίδες του συλλόγου μας, για άλλη μια χρόνια δίνουμε μεγάλη βάση στις υποδομές μας διατηρώντας τον Παναγιώτη Μιχαήλ σε Υπεύθυνο προπονητή Ακαδημιών και Γενικό συντονιστή όλων των τμημάτων του συλλόγου, την προσθήκη της Σπυροπούλου Μαρίας σαν Υπεύθυνη των Γυναικείων Τμημάτων του συλλόγου μας και την προσθήκη του Γιαπλέ Θανάση στην θέση του Τεχνικού Συμβούλου των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών του συλλόγου.

Βασική επιδίωξη της ακαδημίας της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας είναι μέσα από ένα συνδυασμένο πρόγραμμα προπονήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων να θέσει τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και αθλητικό ιδεώδες. Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών αποτελεί πρωταρχικό στόχο της ακαδημίας.

Σας καλούμε όλους λοιπόν να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια η οποία έχει ως στόχο την συνέχεια μιας ακαδημίας πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας με τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά και στα μπασκετικά τμήματα της αλλά και στα μαθητικά έδρανα με τις επιδόσεις και τις επιτυχίες των αθλητών μας.

Γίνονται δεκτά όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 – 16 χρονών με μόνο κριτήριο την αγάπη και την όρεξη τους για το άθλημα.

Επικοινωνία:
Για να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Έξω Παναγίτσας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα

Μιχαήλ Παναγιώτης: 6942239545
Σπυροπούλου Μαρία: 6944732451

η μέσω της σελίδας μας στο Facebook’.

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou