B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Το ποινολόγιο της ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΣΕ οι ποινές που αφορούν ομάδες, παίκτες και προπονητές αλλά και το υπόλοιπό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που σε επίπεδο ανδρών ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΟΙΝΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Γ.Σ.Ιτέας έχει τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και θα την εκτίσει στον αγώνα της πρεμιέρας της Α’ ΕΣΚΑΣΕ απέναντι στον Απόλλωνα Χαλκίδας.

Η Προοδευτική Λάρυμνας έχει τιμωρηθεί επίσης με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και θα παίξει χωρίς κόσμο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Μώλο στην πρεμιέρα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Τελεθριακός έχει τιμωρηθεί με ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και θα παίξει χωρίς κόσμο στους εντός έδρας αγώνες με Μαλεσίνα (21/10), ΑΓΕ Χαλκίδας (4/11) και Σύλλα (25/11).

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 

Τιμωρίες για τη νέα σεζόν μεταφέρουν οι εξής αθλητές:

Αφερείμ Αναστάσιος (Τελεθριακός) 4 αγωνιστικές, χρωστάει μια ακόμα και δεν θα παίξει στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Φακίτσας Κωνσταντίνος (Σύλλας) 5 αγωνιστικές.

Χρυσοβέργης Χρήστος (Προοδευτική) 2 αγωνιστικές.

Μαριάκης Μιχάλης (Πρωτέας Σχηματαρίου) 5 αγωνιστικές. Υπολείπεται να εκτίσει ακόμα 2 αγωνιστικές οπότε δεν θα παίξει στους αγώνες της ομάδας του Κάδμο και ΓΑΣ Ν.Αρτάκης.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Ανέστης Δαδίτσιος του Τελεθριακού έχει τιμωρηθεί με 60 ημέρες. Η ποινή του ισχύει από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou