FEATURED Over play

Bet time με το eviabasket.gr: Δυάδα με όβερ για να πάμε πάλι στο ταμείο!

Δυάδα με όβερ για να πάμε πάλι στο ταμείο!

Παρασκευή σήμερα με τρία παιχνίδια να μένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική της Euroleague. Μετά το χθεσινό επιτυχής πέρασμά μας (3/4) για σήμερα ξεχωρίσαμε μία δυάδα αρκετά δυνατή και ελπίζουμε να μας δικαιώσει.

3035 ΚΙΜΚΙ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ (20:00) ΟΒΕΡ 157,5

Ο Αλεξέι Σβεντ.

Αρχή από το ματς που θα γίνει στη Ρωσία με τις Κίμκι και Βαλένθια να κοντράρονται για την πρώτη τους φετινή νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί την Βαλένθια που έχει και αυτή υψηλές βλέψεις με το ματς να αναμένεται ενδιαφέρον. Θα πάμε με το όβερ το οποίο προσφέρεται στο 157,5 και 1,75 καθώς περιμένουμε και από τις δύο ομάδες υψηλό σκορ και γρήγορες επιθέσεις.

3037 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00) Σίνγκλετον όβερ 11,5 (κωδ. 221)

Ο Κρις Σίνγκλετον.

Η δυάδα μας θα κλείσει με το ματς του Παναθηναϊκού ο οποίος ρίχνεται στη μάχη της Euroleague και πέφτει απευθείας στα βαθιά, καθώς φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Η ομάδα του τριφυλλιού θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απέναντι στη δυνατή και ενισχυμένη ομάδα της Καταλονίας. Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Κρις Σίνγκλετον. ο forward/center του Παναθηναϊκού θα πάρει προσπάθειες και χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ καθώς είναι παίκτης κλειδί για τους πράσινους και κομβικός στην επίθεση. Θα πάμε με το όβερ 11,5 του Κρις Σίνγκλετον.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξετε!

 

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κ. Γαρέφαλος που βρίσκεται στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou