ΕΦΗΒΩΝ

Η Περιφέρεια στηρίζει την προσπάθεια του Αλέξανδρου Αρτάκης!

Τα συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ν. Ευβοίας Φάνη Σπανού και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλία Μπουρμά δέχθηκε ο προπονητής του Αλέξανδρου Αρτάκης Γιάννης Πανούσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων της περιφέρειας και την πρόκριση της ομάδας του στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Λέχαιο Κορινθίας.

Οι Σπανός και Μπουρμάς έδειξαν ενδιαφέρον για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής ενώ άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο της Αρτάκης.

Από την πλευρά της Περιφέρειας και ειδικότερα εκ μέρους του Αντπεριφερειάρχη Ηλία Μπουρμά που είναι και ο πλέον αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, εκφράστηκε η βούληση για να υπάρξει βοήθεια προς όλους τους τομείς ενώ τονίστηκε πως για την Περιφέρεια είναι υποχρέωση και ταυτόχρονα χαρά να επικροτεί στο βαθμό που μπορεί και στις αρμοδιότητες που τις το επιτρέπουν τέτοιες προσπάθειες.

Ο Ηλίας Μπουρμάς δεσμεύτηκε επίσης πως θα δώσει το παρών σε κάποια από τα παιχνίδια του Αλέξανδρου στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος, στο Λέχαιο Κορινθίας, σε αγώνες που θα γίνουν από 31 Μαρτίου-2 Απριλίου.

Από πλευράς Αλέξανδρου Αρτάκης μέσω της προέδρου Ελ.Μιτζιφίρη, υπήρξε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

‘Οι παίκτες, οι γονείς, οι προπονητές και η διοίκηση της Γυμναστικής Ένωσης Ν. Αρτάκης” Αλέξανδρος”, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κο Σπανό Φάνη, καθώς και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για θέματα αθλητισμού κο Μπουρμά Ηλία, για την ηθική στήριξή τους, στην προσπάθεια κατάκτησης μας του τελικού εφήβων καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΑΣΕ και την πορεία μας προς τους πανελλήνιους αγώνες’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Εφήβων: Οι αντίπαλοι του Πρωτέα Σχηματαρίου στην προκριματική φάση του Μεσολογγίου

pannikolaou

Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. στη Λαμία! (video)

pannikolaou

Εφήβων: Back to back τίτλος για τον Πρωτέα Σχηματαρίου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1986

pannikolaou