FEATURED ΠΑΙΔΩΝ

Οι γονείς των πρωταθλητών παίδων της ΧΒΑ ευχαριστούν τον Βασ.Μπρατσιάκο!

Με μια επιστολή που έχει τίτλο ‘Το δικό μας ευχαριστώ’ οι γονείς όλων των αθλητών της Ακαδημίας Χαλκίδας ευχαριστούν δημόσια τον κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκο για όσα πρόσφερε στα παιδιά τους, όχι απαραίτητα μόνο σε αγωνιστικά πλαίσια, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα παιδιά τους ένιωσαν και λειτούργησαν ως μια οικογένεια με επικεφαλή τον Βασίλη Μπρατσιάκο.

Η ομάδα του παιδικού τμήματος της ΧΒΑ κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα της Περιφέρειας και συνεχίζει…

Ένα αποτέλεσμα που αποδεικνύει περίτρανα, ότι με σκληρή δουλειά και σωστή καθοδήγηση από ανθρώπους όπως ο Βασίλης Μπρατσιάκος, τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν.

Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας καθώς και για το προπονητικό team.

Τα παιδιά από την αρχή πίστεψαν σε αυτή την ιδέα και αποφάσισαν ότι θα έκαναν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Είναι όμως ευλογημένα που στο δρόμο τους βρέθηκε ο Βασίλης Μπρατσιάκος και οι συνεργάτες του. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι απλά πολύ καλός coach, αλλά ταυτόχρονα είναι φίλος, δάσκαλος αλλά και γονιός. ξέρει τι πιστεύει, ξέρει τι θέλει και πως να το καταφέρει.

Έτσι και εδώ, δούλεψε σαν το πηλό αυτά τα παιδιά και τα μετέτρεψε σε μια καλοδουλεμένη μηχανή, ικανή να παίξει μπάσκετ αξιώσεων, να συνεργάζεται ομαλά και να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν ήταν εύκολο. Χρειάστηκε πολύ δουλειά, κόπο και ιδρώτα. Φυσικά, ήταν θέμα χρόνου τα συγκεκριμένα παιδιά να πιστέψουν στο όραμα που τους άνοιξε το δρόμο για να το κατακτήσουν.

  • Πρωϊνές προπονήσεις στις 6.00 το χάραμα.
  • Ομαδική και ατομική βελτίωση.
  • Θεωρία
  • Ψυχολογική υποστήριξη
  • Ομαδικό πνεύμα

Ο Βασίλης εμπνέει αυτά τα παιδιά και πέρα απ’ όλα τα τεχνικά του μπάσκετ, τους έχει μεταδώσει και όλα όσα ξέρει για το τι είναι ομάδα και τι σημαίνει να ανήκεις σε μια ομάδα.

  • Ομάδα σημαίνει να είσαι τραυματίας και να ξυπνάς το πρωί στις 5.00 για να παρακολουθήσεις την προπόνηση των συμπαικτών σου.
  • Ομάδα σημαίνει να μην σε νοιάζει αν θα σκοράρεις ο ίδιος, αλλά να κερδίζει η ομάδα σου.

Αυτός είναι ο coach Μπρατσιάκος. Ένας μάστορας που γνωρίζει πως να δημιουργήσει, πως να διορθώσει και προπαντός προπάντων πως να δουλέψει μια ομάδα μπάσκετ. Τα παιδιά μας, από όλη αυτή την πορεία, μόνο θετικά έχουν να κουβαλήσουν για το μέλλον. Και φυσικά το όνειρο που έζησαν και έγινε πραγματικότητα να αποτελεί σταθμό και φάρο για την υπόλοιπη ζωή τους.

Εμείς οι γονείς, οι αφανείς ήρωες, όπως άλλωστε πρέπει να είμαστε πάντοτε, νιώθουμε ευτυχισμένοι που τα παιδιά μας, μέσα και έξω από το γήπεδο ένιωσαν και λειτούργησαν σαν μια οικογένεια με επικεφαλή τον Βασίλη. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που χάρισε στα παιδιά μας και σε εμάς.

Του ευχόμαστε ολόψυχα, ότι καλύτερο επαγγελματικά και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος με την υπέροχη οικογένεια που έχει δίπλα του. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την πρόεδρό μας, την Κατερίνα Σπύρου, που είναι πάντα δίπλα του, δίπλα στα παιδιά μας και δίπλα σε μας για ότι χρειαστούμε.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε και συγχαρητήρια σε όλους σας….

Με εκτίμηση

Όλοι οι γονείς των πρωταθλητών’

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou