Α1

Αγγ.Τσαγκαράκης: ‘Υπερήφανος για ότι πετύχαμε’

Υπερήφανος και χαρούμενος για τη μεγάλη επιτυχία της Κύμης να μπει στα play-off της Α1 δήλωσε μετά το τέλος του ματς με το Ρέθυμνο ο καλύτερος παίκτες χθες των νικητών, Άγγελος Τσαγκαράκης που πάντως δεν δέχθηκε τον τίτλο του mvp τον οποίο και απέδωσε στη συνολική παρουσία της ομάδας πάνω στο παρκέ.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε επίσης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου.

Τρομερό αποτέλεσμα σήμερα! Πως ξεκινήσαμε με 0-6 το πρωτάθλημα και σήμερα είμαστε μέσα στα play-off. Μεγάλη χαρά για όλους μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό που πετύχαμε, είναι ιστορικό αποτέλεσμα το σημερινό για την ομάδα μας’.

Για την προσωπική του απόδοση: ‘Έλειπε ο Σμιθ σήμερα και όλοι μας έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν είμαι mvp εγώ, όλη η ομάδα είναι για την προσπάθεια που έκανε. Δώσαμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ένας παίκτης δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ένα τέτοιο αγώνα, όλη η ομάδα προσπάθησε για τη νίκη‘.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: ‘Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Κάθε αγώνας αποτελεί διαφορετική πρόκληση. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα στη Ρόδο και μετά ένα εξίσου δύσκολο αγώνα στην έδρα μας με τον Κόροιβο που προσπαθεί να σωθεί στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά’.

Για την παρουσία του κόσμου: ‘Ασφαλώς. Είναι η δεύτερη χρονιά μας εδώ, ο κόσμος πρέπει να μας γνωρίσει και να μας ανακαλύψει ακόμα περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που έρχονται στο γήπεδο και μας βοηθούν. Αν κάνουμε και άλλες νίκες σίγουρα θα έρθουν κοντά μας ακόμα περισσότεροι’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou