FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ. Μωραϊτης: ‘Κυριαρχήσαμε κατά κράτος κερδίσαμε δίκαια’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης, που όπως τόνισε όλα κύλησαν στο αγωνιστικό κομμάτι όπως τα είχαν σχεδιάσει στις προπονήσεις. Επίσης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κόσμο της ομάδας του για τη βοήθεια που τους έδωσαν ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Μάκαρο, όπως επίσης ευχήθηκε πρώτα απ’ όλα περαστικά στον Νασάκη.

Ξεκινώντας να ευχηθώ περαστικά στον Θύμιο Νασάκη για τον τραυματισμό που είχε μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο της Ιτέας για την στήριξη του. Όλα κύλισαν ομαλά παρόλο που σε ένα γήπεδο κλουβί ήταν στριμωγμένοι φίλαθλοι και των δυο ομάδων! 

Στα του αγώνα, θέλαμε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους ώστε να μπούμε στην τετράδα αλλά και για λόγους γοήτρου μιας και επρόκειτο για το τοπικό μας ντέρμπι και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει. Θεωρώ ότι το ματς το προετοιμάσαμε πολύ καλά μιας και δουλέψαμε όλοι μαζί δυο βδομάδας στις διακοπές του Πάσχα. 

Τακτικά είχαμε σαν στόχο να περιορίσουμε το transition του Κουτσογιάννη (από τα καλύτερα γκαρντ στην κατηγορία) με τον Λούπουλ και το pick and roll του Κουτσογιάννη με τον Νασάκη και τον Φωτητζόγλου. Και στα δυο πήγαμε περίφημα παίζοντας τον επιθετικά στον pick and roll και έχοντας overhelping από την weak side ρισκάροντας το σουτ κάποιων παιχτών του Μακαρου.

Γενικά θεωρώ ότι είχαμε περισσότερη ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι μας θέληση και διάθεση να πάρουμε τις μπάλες (είχαμε 10 κλεψίματα και 39 ριμπάουντ ). Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τρίλεπτο και ένα τρίλεπτο που κολλήσαμε στους 60 πόντους στο υπόλοιπο του ματς νομίζω κυριαρχήσαμε κατά κράτος και κερδίσαμε δίκαια .

Κλείνοντας, να δώσω συγχαρητήρια στον Μάκαρο για όλη την φετινή του πορεία. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο για την κόσμια και ώριμη συμπεριφορά που επέδειξε κατά τη διάρκεια του ματς και ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μου για όλη τους την προσπάθεια’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou