FEATURED ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Γιόρτασε με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα στις κορασίδες ο Σύλλας!

Με φιλικό αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα των παγκορασίδων του Παναθηναϊκού, το τμήμα κορασίδων του Σύλλα, που στην ουσία απαρτίζεται και αυτό από παγκορασίδες (γεννημένες το 2003) γιόρτασε σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και τη διετή επιτυχημένη πορεία του συλλόγου στα κορίτσι, σε όλες τις κατηγορίες!

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Σύλλα με 62-53, σε ένα φιλικό αγώνα που σφύριξε ο Απόστολος Καραμπιτσάκος.

Με ανακοίνωσή του μετά τον αγώνα, ο Σύλλας ευχαρίστησε μεταξύ άλλων όσους βοήθησαν στη φετινή επιτυχημένη σεζόν αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ο Σύλλας ευχαριστεί τον Παναθηναϊκό Α.Ο που παραβρέθηκε στη γιορτή του τμήματος Κορασίδων για την απονομή του Πρωταθλήματος 2017-2018. Την ΕΣΚΑΣΕ εκπροσώπησαν ο Αντώνης Κανέλλος που έκανε και την απονομή με τον Γιάννη Αλεξίου, ενώ το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού εκπροσώπησε η Μυρτώ Μαρία Παπαϊωάννου από το Ν.Π.Δ.Δ. υπεύθυνη αθλητισμού και πολιτισμού η οποία έδωσε τα μετάλλια στις αθλήτριες του Σύλλα. Ο Σύλλας επίσης ευχαριστεί τον κόουτς Μάκη Φώτου για την συμβολή του στην κατάκτηση αυτού του στόχου, τον Στάθη Πολίτη που καθοδήγησε την ομάδα στο τελευταίο κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Χαλκίδας που ήταν για την ομάδα τελικός! Επίσης ευχαριστούμε τον κόουτς Παναγιώτη Μιχαήλ που συνόδευσε με επιτυχία την ομάδα στη Πάτρα στο Πανεπαρχιακό και τέλος τον κόουτς Αργύρη Κουβαρά που προπονεί όλο αυτό το διάστημα τα κορίτσια’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou