B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Επένδυση στο μέλλον από τη ΧΒΑ με 3+1 μεταγραφές!

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι σε όλα τα επίπεδα έχει μπει η ΧΒΑ, που σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση 4 ακόμα αθλητών, εκ των οποίων οι τρεις προορίζονται για την ενίσχυση των αγωνιστικών τμημάτων στις υποδομές.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπρατσιάκου απέκτησε στους παίδες τους Βαγγ. Καρανάσο (Αλίαρτος) και Θαν. Καραστάθη (BAC), στους εφήβους τον Βασ. Παναγιωτίδη (Αλέξανδρος Αρτάκης), ενώ για το αντρικό τμήμα απέκτησε επίσης από την Αλίαρτο τον Αλεξ. Καρανάσο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΧΒΑ:

Δίνοντας μεγάλη βάση στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών της, η ΧΒΑ προχώρησε σε τρεις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, αποκτώντας τρία από τα σπουδαιότερα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής!

Συγκεκριμένα, τον Βασίλη Παναγιωτίδη γεννημένο το 2002 με ύψος 1,90 μ. από τον Αλέξανδρο Αρτάκης, τον Βαγγέλη Καρανάσο γεννημένο το 2003 με ύψος 1,96μ. από την Αλίαρτο και τον μπόμπερ Θανάση Καραστάθη του 2003 με ύψος 1,90 μ. από την BAC, με καταγωγή από τη Μαλεσίνα.
Επίσης για το αντρικό της τμήμα η ομάδα μας απέκτησε την Αλίαρτο τον 26χρονο Αλέξανδρο Καρανάσο (1,95 μ.) ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ρακέτα της με ένα πολύ δυνατό power forward!’.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou