αρχική FEATURED Μεταγραφικό ντεμαράζ με Γ. Χαρατσή και 5 ακόμα παίκτες για τον Απόλλωνα...

Μεταγραφικό ντεμαράζ με Γ. Χαρατσή και 5 ακόμα παίκτες για τον Απόλλωνα Χαλκίδας!

1386
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρωταγωνιστικό ρόλο σκοπεύει να έχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ ο Απόλλωνας Χαλκίδας που μπήκε πολύ δυνατά στη μεταγραφική περίοδο, ολοκληρώνοντας μέχρι στιγμής 6 μεταγραφές, ενώ έπεται και συνέχεια!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αντώνη Γκλιάτη απέκτησε:

Τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Γιάννη Χαρατσή από τη Μαλεσίνα, παίκτης με μεγάλη εμπειρία που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Χαρατσής στην περσινή σεζόν σκόραρε 466 πόντους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τον Αντώνη Χαρατσή, επίσης παίκτη της Μαλεσίνας κατά την περσινή περίοδο. Ο γκαρντ του Απόλλωνα πλέον, ταλαιπωρήθηκε πέρυσι από ένα τραυματισμό που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, όμως επέστρεψε προς το τέλος της σεζόν και θα είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παίκτες του Απόλλωνα Χαλκίδας είναι ακόμα: Ο Γιάννης Χοτζάλι που αποκτήθηκε από την Παναγίτσα, ο Θάνος Μάμαλης που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΓΕ Χαλκίδας, ο Κώστας Κωνσταντίνου από την Παναγίτσα και ο Αποστόλης Ζίμπρας από τον Ερμή Σχηματαρίου.

Η ομάδα του Γκλιάτη κινείται ακόμα για την απόκτηση ενός περιφερειακού, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Θανάση Πούλο.

Παίκτες του Απόλλωνα ως μεταγραφές θα πρέπει να υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν και οι Παναγιώτης Παπαδάκης και Νίκος Ανδρέου που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών επιστρέφοντας και οι δύο στην ενεργό δράση.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αλέξανδρος Στεφάνου, Κώστας Προκοπάκης, Μπάμπης Μπέλλος και Ζίλμπερτ Γεωργίου.