αρχική FEATURED Στις 23 Ιουλίου στο Σούνιο η κλήρωση της Α1

Στις 23 Ιουλίου στο Σούνιο η κλήρωση της Α1

160
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο Σούνιο θα γίνει φέτος η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, με την Κύμη να δίνει το παρών στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε, πως με απόφαση του ΕΣΑΚΕ φέτος θα γίνει στην Κύμη στις αρχές Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2017/18, οπότε όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα δώσουν τον Σεπτέμβρη το παρών στην Κύμη. Μια αναμφιβόλως σημαντική πρωτοβουλία του προέδρου της Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου, που έτυχε καθολικής αποδοχής από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την κλήρωση του πρωταθλήματος:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League της σεζόν 2018-19, του 27ου κατά σειρά Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή έξι ομάδων από την Αθήνα, δύο από τη Θεσσαλονίκη και έξι από διαφορετικές πόλεις της ελληνικής περιφέρειας (Πάτρα, Λαύριο, Κύμη, Ρόδος, Ρέθυμνο και Λήμνος), αρχίζει με την κλήρωση των αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 18:00, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου δύο και πλέον μήνες πριν τον εναρκτήριο αγώνα, με σκοπό να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των ΚΑΕ/μελών του ΕΣΑΚΕ εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς. 

Η κλήρωση  της Basket League για τη σεζόν 2018-19, που αναμένεται να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και συναρπαστικές των τελευταίων ετών, θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές AEGEON BEACH HOTEL στο Σούνιο με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1′.