B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Διαμαρτυρία από τις Κονίστρες για παίκτες που δεν αφήνει ελεύθερους ο Α.Ο. Κύμης

Με ανακοίνωσή τους οι Κονίστρες διαμαρτύρονται για την απαγόρευση από πλευράς Α.Ο.Κύμης μετακίνησης 6 αθλητών στο σωματείο τους, παρά την επιθυμία των ίδιων και των γονέων τους όπως αναφέρει παρακάτω:

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στο 3ο έτος λειτουργίας του και αριθμεί περίπου 120 Αθλητές και Αθλήτριες. Κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να κάνει τα παιδιά της περιοχής μας αγόρια και κορίτσια από τις πολύ μικρές ηλικίες να αγαπήσουν το BASKET και γενικότερα τον αθλητισμό.
Διαθέτει Ακαδημίες Αγοριών-Κοριτσιών,Παιδικά και Εφηβικά τμήματα και Ανδρικό τμήμα το οποίο συμμετέχει με επιτυχία στο Πρωτάθλημα Β΄ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε .
Φιλοσοφία και Σκοπός μας είναι να δώσουμε στα παιδιά της περιοχής μας την ευκαιρία να αγαπήσουν το άθλημα,να ασχοληθούν με αυτό, να μάθουν τα μυστικά του και να εξελιχθούν.
Σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε στόχο να δεσμεύσουμε τους αθλητές μικρούς και μεγάλους,να τους επιβάλουμε τις αποφάσεις μας και να ορίζουμε την τύχη, τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες τους.
Αντίθετα ο Σύλλογος Α.Ο. Κύμης υπό την ηγεσία συγκεκριμένου παράγοντα ο οποίος είναι και Παιδαγωγός, ενώ πέρσι έμεινε ανενεργός φέτος επαναενεργοποιείται και με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ χωρίς καμία ενημέρωση δηλώνει και δεσμεύει τους Αθλητές αγνοώντας τις όποιες επιθυμίες αυτών και των γονέων τους επειδή τους θεωρεί ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ.
Η επιθυμία των αθλητών και των γονέων ήταν οι πρώτοι να
δραστηριοποιηθούν αθλητικά στο Σωματείο μας και λόγω εντοπιότητας αλλά και σαν αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται.
Εκμεταλλεύεται ο εν λόγω Παράγοντας ότι οι Αθλητές γράφτηκαν πριν αρκετά χρόνια στον Α.Ο. ΚΥΜΗΣ όταν δεν υπήρχε άλλο σωματείο καλαθοσφαίρισης στην περιοχή, μη έχοντας προσφέρει τίποτα σε αυτούς (ακόμα και τα προβλήματα τραυματισμών τα αντιμετώπιζαν μόνοι τους με τους γονείς τους), απαξιώνει τις επιθυμίες τους και για λόγους που μόνο αθλητικοί δεν είναι
τους ΔΕΣΜΕΥΕΙ σαν να είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ.
Και όλα αυτά σε Συλλόγους που είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ, οι Αθλητές δεν αμοίβονται και ο μόνος στόχος είναι η απασχόληση τους με τον Αθλητισμό και η ευχαρίστηση τους από αυτόν.
Ο Α.Ο. ΚΥΜΗΣ με απόφαση του λοιπόν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ τουλάχιστον 6 Αθλητών ηλικίας 15, 17, 18 ετών και 1 Αθλητή 24 ετών αγνοώντας την επιθυμία αυτών να εγγραφούν στον Σύλλογο μας θεωρώντας τους ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Ο. ΚΥΜΗΣ, και την κάνουμε γνωστή στους πολίτες του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας.
Τα μέλη του Συλλόγου Α.Ο. Κονιστρών και Περιχώρων, οι αθλητές, οι γονείς . Οι Φίλαθλοι της ομάδας KONISTRES B.C.’

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou