B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Προτάσεις της ΑΓΕΧ προς την ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΓΕΧ η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της ομάδας Γ. Γραμματικόγιαννη, και στην οποία αναφέρονται προτάσεις προς την ΕΣΚΑΣΕ εν όψει της παρουσίας της στη Χαλκίδα για την κλήρωση των πρωταθλημάτων.

Μεταξύ άλλων, η ΑΓΕΧ ζητάει να υπάρξει λύση στο θέμα με τις άδειες αγώνων, να γίνει συνάντηση με τους αρμόδιους εκπροσώπους του Δήμου αλλά και να γίνεται μια συνεδρίαση το μήνα στις πρωτεύουσες των 5 νομών της περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε αναμονή των κληρώσεων και την έναρξη των  πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. , θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε τα μέλη του Δ/Σ σας ,  για ποιο άμεση επαφή με τα σωματεία της Ένωσης για να αφουγκραστείτε τους προβληματισμούς  τους και να έχετε μαζί τους μία ποίο άμεση επαφή  και επικοινωνία  με τα απομακρυσμένα γεωγραφικά σωματεία από την περιοχή της Θήβας.

Σας καλώ  ερχόμενος στην Χαλκίδας 3/9  να επιλύσετε τα προβλήματα  πού έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τις άδειες διεξαγωγής των αγώνων .

Γνωρίζετε ότι οι παράγοντες των σωματείων είναι επαγγελματίες η εργαζόμενοι ιδιωτικού η Δημοσίου, δεν είναι τεμπέληδες, να πηγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στην Περιφέρεια Ευβοίας για να εκδώσουν άδειες αγώνων .

Για αυτό τον λόγο  σας προτείνουμε :

  1. Να ορίσετε έστω μία φορά τον μήνα να γίνετε συνεδρίαση του Δ/Σ στις πρωτεύουσες των Νομών αρμοδιότητας της Ένωσης σας (Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδος, Φωκίδας , Ευρυτανίας )
  2. Ερχόμενος στην Χαλκίδα να κάνετε συνάντηση και με τον ΔΟΑΠΕΧ (Οργανισμό Άθλησης ) την Κα Σλακώνη Λ . , και με την Περιφέρεια Ευβοίας , αρμοδιότητας του Κο Λαγό Β. , προς επίλυση της Άδειας Αγώνων  , σας ενημερώνουμε ότι όλα τα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Χαλκιδέων έχουν άδεια Λειτουργίας , τα υπόλοιπα κλειστά των άλλων Δήμων αρμοδιότητα σας , σας ερωτώ έχουν Άδεια Λειτουργίας ? .

** Είναι μία καλή αρχή να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο η Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε  ***’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou