FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Σε φουλ προετοιμασία ο Απόλλωνας Χαλκίδας!

Σε φουλ προετοιμασία ο Απόλλωνας Χαλκίδας εν όψει της 2ης παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, όπου φέτος στοχεύει να κάνει μια σαφώς καλύτερη πορεία από την περσινή.

Την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα του Γκλιάτη έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τον ΓΑΣ Βασιλικού τον οποίο κέρδισε με 75-71.

Για την επόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο ένα ακόμα φιλικό ματς, αυτή τη φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αίαντα Αυλίδας ενώ την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει το εφηβικό τμήμα της Κύμης.

Σε περίοδο προετοιμασίας όμως και το παιδικό τμήμα του Απόλλωνα που έχει δώσει ήδη δύο φιλικά με ΓΑΣ Βασιλικού και ΑΕΕΠ Χαλκίδας, ενώ σήμερα θα αντιμετωπίσει στη Θήβα τον Κάδμο.

Με ανακοίνωσή του επίσης ο Απόλλωνας, έκανε γνωστή τη συνεργασία για τους αθλητές του με το γυμναστήριο Body Soul:’Μετά από προσπάθεια και φροντίδα ανθρώπων του συλλόγου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό και εξειδικευμένη εκγύμναση στους μικρούς μας αθλητές του παιδικού σε συνεργασία με το γυμναστήριο body Soul’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou