FEATURED Α1

Σούπερ ο Γ. Αγγέλου με 11 (3) στη νίκη του Άρη (73-68) με τη Μπουγιουκσεχίρ!

Πρώτο φιλικό σήμερα το βράδυ για τον Άρη μπροστά στο κοινό του στο Nick Galis Hall και πρώτη εμφάνιση για τον Χαλκιδέο Γιώργο Αγγέλου που ήταν κάτι παραπάνω από θετική!

Ο 24χρονος γκαρντ, που μεταγράφηκε φέτος στον Άρη, πέτυχε 11 πόντους με 3 τρίποντα βοηθώντας την ομάδα του να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει στην παράταση την Μπουγιουκσεχίρ με 73-68, κερδίζοντας όπως και όλοι οι ‘κιτρινόμαυροι’ το χειροκρότημα της εξέδρας!

Ο Γιώργος Αγγέλου με 2/2 τρίποντα έβαλε τον Άρη μέσα στο παιχνίδι (58-59 από 50-59) για να αναλάβουν δράση στη συνέχεια οι Μπελ και Τζόουνς για να πάρει τη νίκη ο Άρης με 73-68 και να μείνει ευχαριστημένος και ο Βαγγ. Αγγέλου από τη συνολική αντίδραση των παικτών του.

Ο Γιώργος Αγγέλου σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε:

Προσωπικά ήταν μία στιγμή που την περίμενα εδώ και 2-4 μήνες. Ήταν πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι παίξαμε για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας. Σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε, ωστόσο όπως έχω ξανά πει και στο παρελθόν είναι ότι η σταθερή μας σε κάθε παιχνίδι θα είναι η διάθεσή μας και η ενέργεια.

Το τρίποντο είναι κάτι το οποίο έχω προπονηθεί να κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος θα μου δοθεί μια ευκαιρία για να το κάνω όσες περισσότερες φορές μπορώ και εύχομαι να με έχει ο Θεός έτοιμο για να μπορώ να κάνω ξανά αυτό που έκανα και σήμερα πάρα πολλές φορές.

 

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou