Over play Γ ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-ευχαριστήριο Ακαδ. Ιστιαίας για το παρκέ στο κλειστό

Ανακοίνωση-ευχαριστήριο για την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο εξέδωσε η Ακαδημία Ιστιαίας, κάνοντας αναφορά για ένα όνειρο χρόνων, που όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, γίνεται πραγματικότητα.

Ένα όνειρο χρόνων, μια προσμονή και μια επιθυμία γίνεται πραγματικότητα! Εκείνο για το οποίο – χρόνια τώρα – συζητούσαμε, σκεφτόμασταν, οραματιζόμασταν! Το Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας, το μέρος που έχει γίνει ένα με την καθημερινότητά μας ανά τα χρόνια, θα πάρει την μορφή και την εικόνα που του πρέπει. Σήμερα, Δευτέρα 29 του μηνός, ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης παρκέ καθώς επίσης και λοιπών αλλαγών που ‘χει ανάγκη το μπασκετικό μας σπίτι. Σε εποχές εξόχως απαιτητικές από κάθε άποψη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις προάγουν τον αθλητισμό και ότι εκείνος πρεσβεύει. Πόσο μάλλον δε, που ο τόπος μας “διψά” για αθλητισμό και νέες – σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Θέλουμε να εκφράσουμε την ατέρμονη χαρά μας και τις ευχαριστίες μας στον καθένα ξεχωριστά:

•Στην κ. δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου – Σπανού και στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, που με τις ενέργειές τους έβαλαν χρώμα στην μπασκετική μας καθημερινότητα.

•Στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και στους ανθρώπους του.

•Σε όλους εκείνους που ονειρεύτηκαν μαζί μας, αγαπούν το μπάσκετ, τις αξίες και τα συναισθήματα που απλόχερα προσφέρει’.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou