Α ΕΣΚΑΣΕ

Νάσος Σάλιαρης: ‘Σημαντική και δύσκολη νίκη’

Με το δεξί μπήκε ο Αίαντας Αυλίδας στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Χαλκίδας και ο κόουτς της ομάδας Νάσος Σάλιαρης στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του πέτυχε μια πολύ σημαντική αλλά και δύσκολη νίκη.

Κατ’αρχήν με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές,τις διοικήσεις των ομάδων και τους προπονητές των ομάδων να έχουν υγεία και να απολαύσουν το νέο πρωτάθλημα, όπου εύχομαι να διεξαχθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να προσφέρει αρκετό θέαμα και συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν.
Όσον αφορά το χθεσινό αγώνα γνωρίζαμε ότι έχουμε να παίξουμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο που ενισχύθηκε αρκετά την μεταγραφική περίοδο με αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες και πως για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη θα έπρεπε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, κάτι που σε γενικές γραμμές το καταφέραμε πιέζοντας αρκετά στην άμυνα και τρέχοντας αρκετά στην επίθεση πηγαίνοντας το παιχνίδι σε αρκετές κατοχές.
Όμως ενώ δημιουργούσαμε μικρές διαφορές στην διάρκεια του παιχνιδιού δεν ήμασταν ήρεμοι στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα το παιχνίδι στο τέλος να πάει κατοχή-κατοχή και να οδηγηθεί στην παράταση.
Εκεί ήμασταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και πήραμε μία πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα και ιδιαίτερα στον Α.Χαρατσή που γύρισε μετά από ένα μεγάλο τραυματισμό και έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση, αλλά και στους παίκτες μου για την ενέργεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν. Τέλος θέλω να αφιερώσω αυτή την νίκη σε όλους αυτούς που ακολουθούν την ομάδα μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια που ήταν αρκετοί και με την στήριξη και το χειροκρότημα τους μας ώθησαν σε μια πολύ σημαντική νίκη’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou