Over play

Ο Κ. Λαγός στο…roster του Stereabasket.gr!

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και μέσα από το Stereabasket μάθατε τις κινήσεις των ομάδων εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ώρα όμως να σας ενημερώσουμε και για μια δική μας…μεταγραφή, με την ομάδα του Stereabasket να δηλώνει με τη σειρά της έτοιμη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο Κώστας Λαγός λοιπόν, προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας και θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη δική σας ενημέρωση!

Γεννημένος στις 2 Μαρτίου 1979 ασχολείται εδώ και περίπου 20 χρόνια με την δημοσιογραφία. Απέκτησε το…μικρόβιο σε ηλικία μόλις 11 ετών εκδίδοντας στο σχολείο την εφημερίδα ‘Ελεύθερη Γνώμη’.

Ως φοιτητής εργάστηκε σε ραδιόφωνα της Κρήτης, ενώ μεταξύ άλλων έχει δουλέψει ακόμα στο ‘Ματιές στα Σπορ’ και στον ‘Εύριπο 90’ και τα τελευταία 4 χρόνια στην ιστοσελίδα ‘Δυνατά & Αθλητικά’ και στο ραδιόφωνο του 9,65.

Έχει διατελέσει ακόμα ανταποκριτής σε ΕΡΑ Σπορ, Sport fm, συνεργάτης σε διάφορα μέσα των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας, καθώς και ως ανταποκριτής στο Ράδιο Αλιβέρι 1.

Ένας ακόμα μπασκετικός λοιπόν στην παρέα μας, με τον Κ. Λαγό να έχει υπάρξει στο παρελθόν εκτός των άλλων και παίκτης της ΑΓΕΧ, ενώ έχει νικήσει σε διαγωνισμούς τριπόντων στο τουρνουά του Αυλωναρίου, με την ομάδα του χωριού του το Ωρολόι, έχοντας προπονητή τον συγχωριανό του και νυν τεχνικό του Ερμή Σχηματαρίου Γιάννη Τσαούση!

Παράλληλα, είναι και καθηγητής στις θετικές επιστήμες!

Κώστα, καλωσήρθες στην μπασκετική παρέα του Stereabasket.gr!

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou