FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ‘Πετύχαμε τεράστια νίκη’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Τελεθριακό έμεινε ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης, που σε δηλώσεις του επισήμανε την αμυντική λειτουργία πάνω στους Ρουμελιώτη και Κιαπέκο, την επιθετική δεινότητα του Αγγελόπουλου, αλλά και το πάθος, με χαρακτηριστική μια φάση με τον Γεωργαντά προς του τέλος του ντέρμπι.

Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια προκαταβολικά και στις δυο ομάδες που συνέβαλαν στο να γίνει ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό ματς. Γνωρίζουμε όλοι την δυναμικότητα φέτος του Τελεθριακού ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά και αποτελείται από παίκτες πολύ ταλαντούχους και που θέλει να αλλάξει επίπεδο. Τεράστια λοιπόν νίκη για εμάς αν αναλογιστούμε τα προαναφερθέντα. Ήταν λοιπόν ένα ματς το οποίο έπρεπε να είμαστε καλοί στην άμυνα 1vs1 ώστε να μην αναγκαστούμε και τρέχουμε σε περιστροφές γιατί η ποιότητα των αντιπάλων παιχτών δεν θα άφηνε ατιμώρητο . Επίσης θέλαμε να περιορίσουμε την δράση του Ρουμελιώτη (παίρνει άριστα ο Μπαντελάς ιδίως στο β μέρος) ο οποίος μας έβαλε 24 πόντους αλλά με όχι οικονομικά στατιστικά. Επιθετικά είχαμε κατά διαστήματα τον καλό ρυθμό που έχουμε στην έδρα μας, διαστήματα όμως που πρέπει να μεγαλώσουμε. Επίσης ακουμπήσαμε πολλές μπάλες στο low post στην προσπάθεια μας να φθείρουμε τον Κιαπέκο.

Το ματς κρίθηκε νομίζω στα δυο μεγάλα τρίποντα του Αγγελόπουλου (στο πρώτο μείωσε 63-64 και στο δεύτερο μας έβαλε μπροστά 68-65) χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια όλων των υπολοίπων παιδιών. Επίσης κεφαλαιοποιήσαμε τις βεβιασμένες επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας στο τελευταίο λεπτό έχοντας σωστές αποφάσεις. Είχαμε θετικό συντελεστή σε ασίστ προς λάθη και μεγάλη ευστοχία στις βολές παράγοντας καθοριστικός σε κλειστό ματς. Από το ματς αυτό που κρατάω σαν εικόνα είναι μια βουτιά του Γεωργαντά στο τελευταίο λεπτό, που κέρδισε μια μπάλα χαμένη και μας οδήγησε σε δυο εύστοχες βολές! Συγχαρητήρια και πάλι στον Τελεθριακο και εύχομαι να πετύχει τον οποίο στόχο έχει θέσει. Εμείς θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με μεγάλη όρεξη και διάθεση ώστε να ευχαριστούμε τον κόσμο με το μπάσκετ που παίζουμε αλλά πιο πολύ να διασκεδάζουμε εμείς. Επίσης πρέπει να διαχειριστούμε το σημερινό αποτέλεσμα γιατί πάντα οι μεγάλες νίκες κρύβουν παγίδες’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou