Α ΕΣΚΑΣΕ

ΓΣ ΑΥΛΙΔΑΣ: Πιο έτοιμη από ποτέ!

Στην Αυλίδα φέτος υπήρξαν πολλές αναταράξεις. Η δημιουργία δεύτερης ομάδας δημιούργησε προβληματισμό, η έλευση του Μυριούνη ως κόουτς υψηλές προσδοκίες.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε την μεταβατική προετοιμασία και το καμπ, αλλά όταν έσκασε η πρόταση από το Αγρίνιο και τη Β’ Εθνική θέλησε να αποχωρήσει, κάτι που έγινε δεκτό από την ομάδα, παρότι αν ήθελε θα μπορούσε να το είχε αρνηθεί αφού είχε κατατεθεί στην ομοσπονδία ακόμα και το συμβόλαιο του!
Παρ’ όλα αυτά, η Αυλίδα δεν θέλησε να του κόψει την καριέρα, έκανε δεκτή την απόφασή του και συμφώνησε στην πρόωρη λύση της συνεργασίας τους.
Το νερό όμως είχε μπει στο αυλάκι για την Αυλίδα και ήταν καθαρά θέμα χρόνου για να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, με τον Ηλία Τομαρά να παίρνει τα ηνία της ομάδας, στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη πρόκληση της προπονητικής πλέον, καριέρας του.
Οι μεταγραφές για την Αυλίδα δεν ήταν πολλές αλλά ουσιαστικές και μάλλον από τις πιο δυνατές της κατηγορίας.
Ο Θανάσης Κατσούλας επέστρεψε μετά από μια χρονιά στη Γ’ Εθνική και τον Κάδμο, ομοίως και ο Σωτήρης Χατζηστάμου που γυρίζει στην πρώτη του ομάδα μετά από μια πολύ καλή σεζόν στον Λοκρό Αταλάντης.
Στην Αυλίδα μεταγράφηκε επίσης και ο Ευβοιώτης Νίκος Ξετρίχης που πρόπερυσι αγωνίστηκε στην Ερέτρια.
Στις απώλειες, η Αυλίδα μετράει αυτή του Τσιριμώκου που μεταπήδησε στον Κάδμο και κατά δεύτερο λόγο του Προκοπάκη που πήγε στον Αίαντα Αυλίδας και του Κουτή που επέστρεψε στο Σχηματάρι απ’ όπου είχε δοθεί πέρυσι ως δανεικός.
Η προετοιμασία της Αυλίδας θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Τσίτσης στην ΧΒΑ!

pannikolaou

Ο Χρ. Αλογοσκούφης στην εκπομπή ”Τα παιδία παίζει” του ΕΟΚ Webradio

pannikolaou

Πήρε Γρυπάρη ο Τελεθριακός!

pannikolaou