Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ: Μηχανή παραγωγής ταλέντων!

Ο βασικός εκφραστής ανάδειξης ταλέντων είναι αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια η Παναγίτσα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με προπονητή τον Παναγιώτη Μιχαήλ που δουλεύει χρόνια πάνω σε αυτό το κομμάτι, η Παναγίτσα θα στηριχτεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ και πάλι στα τμήματα παίδων και εφήβων αν και φέτος θα υπάρξουν και προσθήκες, κυρίως από παίκτες που προέρχονται από την ομάδα και τελείωσαν τις σπουδές τους.

Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα στην έναρξη της προετοιμασίας, ο Μιχαήλ θα έχει στη διάθεσή του εκτός από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, τους φοιτητές Τσατσαρώνη και Καρλή που επέστρεψαν από Πάτρα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, τον Κώστα Κωνσταντίνου από την Ακαδημία Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική), τον Γ.Ματθαίου από τον Αστ.Εξαρχείων και τον Αν.Σαράπη από τον Αλέξανδρο Αρτάκης.

Παράλληλα, η Παναγίτσα στελέχωσε και την εφηβική της ομάδα, με τους Μαντζάκο από Ερέτρια και Μπλέτσα από Ακαδημία Χαλκίδας.

Η καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής, είχε σαν αποτέλεσμα ο Άγγελος Κιάκης να μεταπηδήσει στα Εκπ.Δούκα, μεταγραφή που δεν την αρνήθηκε η ομάδα του, ενώ επίσης αποχώρησαν οι Κώστας Λάμπρου για τον Αίαντα Αυλίδας και Μουλάς για το Σχηματάρι.

 

Σχετικά άρθρα

Φιλικό: ΑΓΕ Χαλκίδας-ΓΑΣ Άμφισσας 50-54 (pics)

pannikolaou

Φιλικό: Άρης Αμφίκλειας-ΑΓΕ Χαλκίδας 40-60 (pics)

pannikolaou

Σε προπονητικούς ρυθμούς η ΑΓΕ Χαλκίδας! (pics)

pannikolaou