Α ΕΣΚΑΣΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σύλλας ανεβαίνει Α΄ ΕΣΚΑΣΕ!

Το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ θα γίνει φέτος για πρώτη φορά με 12 ομάδες, αλλά μέχρι στιγμής μετράει ήδη τις πρώτες του απώλειες.
Ο Κύνος Λιβανάτων δεν έχει υποβάλει ακόμα δήλωση συμμετοχής στην Ένωση και δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο μέχρι και τις 26 Αυγούστου που εκπνέουν χρονικά οι δηλώσεις συμμετοχής για τα νέα πρωταθλήματα.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις απώλειες αρκετών παικτών που αναμένεται να περάσουν σε σχολές εκτός της ευρύτερης περιοχής και με την οικονομική αδυναμία αλλά και επιλογή της διοίκησης, να μην τους αντικαταστήσει με μεταγραφές.
Η διοίκηση του Κύνου, σύμφωνα με πληροφορίες του eviabasket.gr έχει ειδοποιήσει ήδη την ΕΣΚΑΣΕ  για την πρόθεσή της να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής επιλέγοντας να αγωνιστεί φέτος στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ, με την Ένωση να έχει συμφωνήσει αφού με την άνοδο μιας ακόμα ομάδας δεν δημιουργείτε πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Ποια θα είναι αυτή η ομάδα τώρα; Ο πρώτος επιλαχών από τα περσινά μπαράζ ανόδου είναι οι Άβαντες, που επίσης όμως δεν θέλουν να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία για οικονομικούς λόγους.
Ο αμέσως επόμενος είναι ο Σύλλας που έκανε δεκτό το “δώρο” και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα μπει στην κληρωτίδα στις 2 Σεπτέμβρη για να αγωνιστεί μετά από χρόνια και πάλι στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
Η ομάδα της Αιδηψού πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει το προφίλ της, δεν θα μπει στη διαδικασία της μεταγραφολογίας, αλλά θα στηριχτεί στο δικό της έμψυχο υλικό που αποτελείται αποκλειστικά από παίκτες των τμημάτων υποδομής

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou