Α1

Νέα παράταση ο ΚΑΟ Δράμας, απομακρύνεται η Α1!

Πριν από λίγο, ο νομικός εκπρόσωπος του ΚΑΟ Δράμας επικοινώνησε με τον Τάσο Κολτσιδόπουλο και τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποφάσεις των υπευθύνων της ομάδας, που όμως δεν είναι και οι τελικές.

Και αυτό, γιατί με επέμβαση του Ερασιτέχνη της Δράμας, θα συγκληθεί έκτακτη Γεν.Συνέλευση αύριο Τετάρτη, με σκοπό να βρεθεί έστω και την ύστατη ώρα μια ομάδα ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή, με σκοπό την παραμονή της ομάδας στη Δράμα και κατ’ επέκταση στην Α1.

Ο μεγαλομέτοχος του ΚΑΟΔ δεν αρνήθηκε αυτή την πρόταση, αν και θεωρεί πάρα πολύ δύσκολο στο και ένα, να βρεθεί μια λύση, κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και τόσο καιρό που η ομάδα αργοπεθαίνει, τονίζοντας πως θα κάνει οριστικά γνωστές τις αποφάσεις του την ερχόμενη Πέμπτη.

Επιφυλακτική και η πλευρά της Χαλκίδας

Αλλά και η πλευρά της Χαλκίδας δεν βλέπει με θετικό μάτι αυτές τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις.

Ο Τάσος Κολτσιδόπουλος, ενημέρωσε πως η Πέμπτη είναι η τελευταία ημερομηνία που μπορεί να περιμένει η τοπική ομάδα παραγόντων, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και ακόμα και τώρα αν προκύψει λύση και η ομάδα έρθει στη Χαλκίδα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βουνό από προβλήματα, κυρίως για την αγωνιστική στελέχωση της ομάδας.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο ιστορικός ΚΑΟ Δράμας βρίσκεται πολύ κοντά στην διάλυσή του, αφού τόσο η περίπτωση της Χαλκίδας, όσο και του Ερασιτέχνη φαίνονται να μην είναι στις προτεραιότητες του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou