Α ΕΣΚΑΣΕ

ΙΤΕΑ: Σε αναζήτηση γηπέδου από αύριο

Οι εργασίες στο κλειστό της Ιτέας προχωρούν βάσει πλάνου και από αύριο έχει προγραμματιστεί το ξήλωμα του πλαστικού τάπητα και η τοποθέτηση του παρκέ.

Αυτό σημαίνει, πως μετά από πολλά χρόνια ένα σημαντικό έργο παίρνει σάρκα και οστά, αλλά παράλληλα σημαίνει πως για τις επόμενες 20 τουλάχιστον μέρες, ο Χρήστος Μωραϊτης θα πρέπει να βρει γήπεδο για να γίνουν οι προπονήσεις της ομάδας του, εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα, με την Ιτέα να περιμένει πλέον την απάντηση της Άμφισσας για το αν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό της γήπεδο, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση οι προπονήσεις θα γίνουν σε κάποιο από τα ανοιχτά γήπεδα της Ιτέας.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως το γήπεδο θα παραδοθεί εγκαίρως από την τεχνική εταιρεία μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, οπότε η τοπική μάδα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Μέσα στην άλλη εβδομάδα, η ομάδα του Μωραϊτη θα δώσει και το πρώτο της φιλικό, αντιμετωπίζοντας στη Λιβαδειά τον τοπικό Απόλλων.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου (photo album No 2)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-3 Μαρτίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/3)

pannikolaou