Α2

ΦΙΛΙΚΟ: Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 71-47

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Γ.Σ.Κύμης στο σημερινό φιλικό με τον Αίολο Αστακού τον οποίο κέρδισε με 71-47, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του πάνω στο παρκέ, παρά τις πολλές απουσίες, αλλά και την πρωϊνή προπόνηση που είχε μεσολαβήσει.

Ο Γυμναστικός, έπαιξε χωρίς τον άρρωστο Μιλόσεβιτς, τους τραυματίες Ψαθά, Λόλα, Σκουλούδη, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Αράπη που θα μπει από αύριο στους ρυθμούς της ομάδας.

Ο Μπρατσιάκος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι όλοι οι παίκτες του “φρέσκοι” και για το αυριανό φιλικό (6 μ.μ.) πάλι με τον Αίολο και μετά τον αγώνα τόνισε:”Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ενέργεια και τη συγκέντρωση των παικτών μου. Ο αντίπαλός μας, μπορεί να είναι ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά έχει πολύ καλό υλικό, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από την Α1 και υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς κινούμαστε βάσει του προγραμματισμού μας, όλα πάνε καλά και είμαι αισιόδοξος πως και φέτος θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 36-29, 60-40, 71-47.

Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ (Μπρατσιάκος): Παπαντωνίου 5 (1), Σιγκούνας 9 (1), Κακιούζης 16, Σέττος 2, Γκιζόγιαννης 7, Κωνσταντακόπουλος 8 (1), Τουντζιαράκης 14 (2), Κατράνας 8 (2), Σταύρου 2.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Α2 Elite League: Σπουδαία νίκη και 2-2! Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη 73-60

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (21/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou