UncategorizedΑ2

Αλ.Θεοδώρου:’Θέλουμε και φέτος την άνοδο’

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της πρεμιέρας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους Μαχητές Πεύκων, αλλά και αισιόδοξος για μια ακόμα άνοδο στο τέλος της φετινής χρονιάς εμφανίσθηκε ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr:” Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω, πως για πολλοστή φορά κάναμε πρεμιέρα πρωταθλήματος εκτός έδρας, κάτι που φαίνεται να αποτελεί το γούρι μας. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα η συμμετοχή μας στην Α2, κάτι που ούτε και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει απολύτως, καθώς όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. 

Η Α2 είναι από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα, οι περισσότερες ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα, όπως βέβαια και η δική μας, αλλά αυτό που μετράει τώρα είναι οι βαθμοί και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί σε βάθος χρόνου και πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή. 

Εμείς, όπως κάθε χρόνο, προσπαθήσαμε και πήραμε τα κατάλληλα υλικά, ώστε να φτιάξουμε την κατάλληλη συνταγή και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά στην Α1.

Θέλω τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύμης που ακολούθησε την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, είτε οδικώς, είτε με το αεροπλάνο, αλλά και τους σπουδαστές από την ευρύτερη περιοχή που μας ενίσχυσαν στον χθεσινό αγώνα. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας, αλλά και στους τραυματίες παίκτες μας, Ψαθά και Παπαντωνίου”.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League: Εντός έδρας ήττα! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Πανερυθραϊκός 74-80

pannikolaou

A2 Elite League: Πρώτη ήττα! Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας 65-89

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (19/10). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou