UncategorizedΓ ΕΣΚΑΣΕ

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: Γιορτή του μπάσκετ και φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Στον…πλανήτη Άρη μπορεί να βρήκαν νερό και αυτή η είδηση να ήταν σημείο αναφοράς την περασμένη εβδομάδα, αλλά σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο, ένας άλλος Άρης έκλεψε την παράσταση.

Ο λόγος για την ομάδα μπάσκετ της Αμφίκλειας, που παρότι διανύει μόλις λίγους μήνες ζωής, συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα.

Η νεοσύστατη ομάδα, αποφάσισε να γιορτάσει τη νέα μπασκετική χρονιά με τη δική της συμμετοχή πλέον, κλείνοντας ένα φιλικό σε επίπεδο παίδων με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης!

Ο ‘αυτοκράτορας’ απάντησε θετικά και το Σάββατο στην Αμφίκλεια υπήρξε γιορτή του μπάσκετ!

Στο φιλικό ματς, αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο κλειστό της Αμφίκλειας, θαυμάζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο και στα τμήματα υποδομής, αλλά και τον τοπικό Άρη που σε λίγους μήνες έχει κάνει άλματα προόδου.

Οι τοπικοί παράγοντες ευχαρίστησαν δημόσια την ΚΑΕ Αρης για την αποδοχή της πρόσκλησης και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης κ.Παπακυριάκη που ακολούθησε την παιδική ομάδα στο ταξίδι στην Αμφίκλεια.

Η αποστολή του Άρη Θεσσαλονίκης, είχε την ευκαιρία στη διάρκεια της παραμονής της στην Αμφίκλεια, να επισκεφθεί το μουσείο άρτου και παλαιών επαγγελμάτων στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης.σκουλ 16

 

Εγγραφές μελών στον Άρη Αμφίκλειας!

 

Άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση από τον Άρη Αμφίκλειας, έχει να κάνει με τις εγγραφές μελών στο σύλλογο με μοναδικά προνόμια για τους κατόχους τους!σκουλ 17 μελος

Το ετήσιο κόστος σε περίπτωση εφάπαξ εγγραφής είναι 30 ευρώ, ενώ σε τμηματικές καταβολές είναι 3 ευρώ ανά μήνα! (με ελάχιστη καταβολή 5 μήνες).
Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να ενημερωθεί στο κλειστό γήπεδο Αμφίκλειας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από 17:30 έως 22:30 ή με τους υπεύθυνους της ομάδας στα τηλ. 6945985826 (Αθανάσιος Τσαπραΐλης ), 6978896681 (Φαίδων Μώρος ), 6972007614 ( Άρης Παπαδάκης).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΡΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


σκουλ 10 σκουλ 3
σκουλ 1σκουλ 5σκουλ 6σκουλ 7σκουλ 8σκουλ 9σκουλ 11σκουλ 13σκουλ 14σκουλ 15


Σχετικά άρθρα

Ορισμοί αγώνων ΕΣΚΑΣΕ: Όταν το προφανές παραμένει…ζητούμενο!

pannikolaou

Αίας Αλιβερίου: Απέκτησε τον Σωτήρη Τσιριμώκο!

pannikolaou

Συγχαρητήρια ΕΣΚΑΣΕ στον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

pannikolaou