Α2

Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ: Έρχεται η σειρά του Δούκα!

Επιστροφή στη βάση του για τον Γ.Σ.Κύμης, που το Σάββατο υποδέχεται τον Δούκα στο ‘Ν.Μαρίνος’ ευελπιστώντας πως θα κάνει το 4/4 και θα συνεχίσει αήττητος και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α2 που αν και νεοφώτιστος, έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση.

Η ομάδα του Μπρατσιάκου περιμένει και πάλι την συμπαράσταση του κόσμου της Κύμης και της ευρύτερης περιοχής για να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνος και να διατηρηθεί το αήττητο της έδρας, κάτι που είναι απαραίτητο για την επίτευξη του φετινού στόχου, που δεν…διαφέρει από αυτούς προηγούμενων ετών και έχει να κάνει με μια ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά στην top κατηγορία!

Ο Δούκας, βρίσκεται από σπόντα στην Α2, αφού πέρυσι τερμάτισε 12ος στη Β’ Εθνική (τον κέρδισε δύο φορές ο Γ.Σ.Κύμης) και υποβιβάστηκε, αλλά αντί για τη Γ’ Εθνική βρέθηκε…στην Α2!!!

Και αυτό, γιατί το καλοκαίρι συγχωνεύθηκε με τον Αετό, κάνοντας έτσι ένα νέο ξεκίνημα, με πολλές μεταγραφές, με κυριότερες αυτές των Καυκή, Τζόρτζεβιτς, αλλά και του Μιλεντίγεβιτς, που ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Κύμης, τελικά κατέληξε στον Δούκα.

Ο Γ.Σ.Κύμης, θα βρει απέναντί του και ένα παλιό του γνώριμο που δεν είναι άλλος από τον Διονύση Καραμπάτσο, που έπαιξε 2 χρόνια στον Γυμναστικό, κατακτώντας ισάριθμες ανόδους.

Οι προπονήσεις του Γ.Σ.Κύμης είναι καθημερινές και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα που θα την εδραιώσει στην κορυφή.

Σχετικά άρθρα

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou

Πήρε Τουτζιαράκη ο Ερμής Σχηματαρίου!

pannikolaou

Δ. Αγγέλου: «Ευλογημένος που δούλεψα στον Ηρακλή, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την επόμενη χρονιά»

pannikolaou