Α2

Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ: Με το μυαλό στο Φίλιππο Βέροιας

Η πρεμιέρα ήταν ιδανική για τον Γ.Σ.Κύμης και συνοδεύτηκε από τη μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί των Μαχητών Πεύκων, όμως η Α2 είναι ένας μαραθώνιος που δεν επιτρέπει εφησυχασμό.

Η ομάδα του Μπρατσιάκου μπήκε από χθες Δευτέρα στην προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον φίλιππο Βεροίας, που θα είναι και το πρώτο που θα δώσουν για το πρωτάθλημα οι νεοφώτιστοι μπροστά στο κοινό τους.

Ασφαλώς και στο μυαλό όλων είναι μόνο η νίκη, ώστε να ζευγαρώσει ο Γυμναστικός τις επιτυχίες, όμως το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς η ομάδα της Βέροιας δείχνει φέτος ικανή για όλα, κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Μπρατσιάκος σχεδιάζει τα πλάνα του για το Σάββατο και στην προετοιμασία που ξεκίνησε χθες δεν είχε λόγο να μην είναι ευχαριστημένος, αφού το διπλό έφερε χαμόγελα, τα οποία συνδυάστηκαν και με την μερική επιστροφή των τραυματιών Ψαθά και Παπαντωνίου.

Ο Ψαθάς ακολούθησε μέρος της προπόνησης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει στο 100%. Αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Β.Μπρατσιάκου για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε από χθες τρέξιμο και η επιστροφή του υπολογίζεται για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Λευκάδα, καθώς από την ομάδα δεν θέλουν να επισπεύσουν την επιστροφή του ώστε να αποφευχθεί κάθε περίπτωση υποτροπής.

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Α2 Ανδρών: Ξεκίνημα με νίκες και καλές εμφανίσεις για Καψαλό-Ντουζίδη!

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία;

pannikolaou