Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Κόντος νέος προπονητής στην Ερέτρια

Νέα σελίδα για την ομάδα μπάσκετ της Ερέτριας, με τον Τάσο Κόντο να αναλαμβάνει από σήμερα και το αντρικό τμήμα των νεοφώτιστων στην Α΄ΕΣΚΑΣΕ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αναστασίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας για την πρόσληψη του Τάσου Κόντου έχει ως εξής:’ Το ΔΣ του A.Σ.K. EPETPIAΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Kόντο Αναστάσιο ο οποίος αναλαμβάνει, και το αντρικό τμήμα του Συλλόγου, για να οδηγήσει την ομάδα μας στην κούρσα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. 

Η επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα και η ταύτιση των στόχων μας, ήταν τα κριτήρια επιλογής του νέου προπονητή. Είναι ένας άνθρωπος που στήριξε την ομάδα μας στα δύσκολα, είναι από τον Δήμο Ερέτριας και γνωρίζει καλά τι θα αντιμετωπίσει.
Χρειάζεται υπομονή και στήριξη έτσι ώστε βήμα βήμα να χτίσουμε ένα συμπαγές, υγιές και αθλητικό κορμό παιχτών, οι οποίοι πάνω απ΄ όλα θα χαίρονται το άθλημα, θα τιμούν τη φανέλα και θα βάζουν υψηλούς στόχους.
Σαν παίχτης αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Α2,Β+Γ Εθνική (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΈΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΜΥΝΤΑΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΡΑΦΗΝΑ) αλλά και στα πρωταθλήματα της Α’ & Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α.Ε.Ε. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ και στο τέλος στον Α.Σ.Κ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ).
Η Διοίκηση του A.Σ.K. EPETPIAΣ καλωσορίζει τον κ. Kόντο Αναστάσιο και του ευχόμαστε σκληρή δουλειά και πολλές επιτυχίες από τον πάγκο της ομάδας μας’.

Σχετικά άρθρα

Video από την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. Ιτέας-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Κοντά στο μπάσκετ της Β. Εύβοιας ο Φ. Λίτσας! (pics)

pannikolaou