Α ΕΣΚΑΣΕ

Παραιτήθηκε ο Γ. Βελισσαράκος!

Μετά την εντός έδρας ήττα της ΠΑΕ Ληλαντίων από την Μαλεσίνα, ο κόουτς των ηττημένων Γιώργος Βελισσαράκος υπέβαλε την παραίτησή του, προβάλλοντας ως μοναδικό λόγο, την απουσία των παικτών του από τις προπονήσεις.

Το eviabasket.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο Χαλκιδέο κόουτς που τόνισε για την απόφασή του:’ Ο λόγος της παραίτησης μου, έχει να κάνει αποκλειστικά με την απουσία των περισσότερων παικτών μου από τις προπονήσεις. Κάνω προπόνηση με 2-3 παίκτες και με τους υπόλοιπους βρισκόμαστε στο γήπεδο κάθε Σάββατο.

Μοιάζουμε σαν να μαζευόμαστε μια φορά την εβδομάδα 12 ξένοι από διαφορετικά κράτη ο καθένας.

Εγώ δεν φοβήθηκα ποτέ στην καριέρα μου τις ήττες και τις αποτυχίες, αλλά ποτέ δεν κάθισα σε ομάδα που δεν μπορούσα να δουλέψω όπως θέλω εγώ στις προπονήσεις. Όπως είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια, θα ήταν οι καλύτεροι στην κατηγορία αν έρχονταν στις προπονήσεις’.

Σε ερώτηση του eviabasket.gr, αν αυτή η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη, ο Γ.Βελισσαράκος είπε: ‘Αν οι παίκτες, μου υποσχεθούν ότι θα έρχονται στο γήπεδο, εγώ δεν κρατάω ούτε κακίες, ούτε εγωϊσμούς, θα γυρίσω για να τους βοηθήσω, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνεται’

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou

Video από την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Πήγαμε να ”κλέψουμε” τον αγώνα στο τέλος”

pannikolaou