Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΛΟΚΡΟΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 76-64

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Η ανατροπή της χρονιάς!

ΛΟΚΡΟΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 76-64

Μεγάλο ματς στην Αταλάντη, από αυτά που δεν προσφέρονται για…καρδιακούς, με τον Λοκρό να κάνει την μεγάλη ανατροπή, γυρίζοντας το ματς από το 28-43 του ημιχρόνου, στο τελικό 76-64 που του χάρισε μια μεγάλη νίκη, που τον διατήρησε και στην κορυφή.
Το ντέρμπι είχε πάθος, ένταση, σασπένς, τεράστια ανατροπή στο τέλος, αλλά και δύο μεγάλους πρωταγωνιστές.

Από τη μια πλευρά ήταν ο στρατευμένος Άγγελος Μάτος που φώναξε…παρών με 19 καθοριστικούς πόντους, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, και από την άλλη ο Κοσμετάτος που έβλεπε ιδίως στο πρώτο ημίχρονο το στεφάνι του Λοκρού σαν…βαρέλι, σημειώνοντας συνολικά 28 πόντους με 7 τρίποντα!

Αυτοί ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές, αν και αδικούμε τον Αν.Μάτο που επίσης ήταν σούπερ, χωρίς να σημαίνει πως δεν υπήρξαν και οι ρολίστες πολυτελείας, σε ένα ματς που θα μείνει για αρκετό καιρό χαραγμένο στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν.

Το Σχηματάρι έκανε ένα ολοκληρωτικό πρώτο ημίχρονο, με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας που έκοψαν τα πόδια των γηπεδούχων.

Το 14-24 της α’ περιόδου έγινε 28-43 στο ημίχρονο και τα προγνωστικά έδιναν εκείνη την ώρα Σχηματάρι.

Η συνέχεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Λοκρός μπόρεσε να περιορίσει κάπως την επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενουμένων και στη γ’ περίοδο ροκάνισε τη διαφορά, μειώνοντας σε 50-58.

Η μεγάλη ανατροπή όμως δεν είχε γίνει ακόμα, ακολούθησε στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλυς τους διαδρόμους προς το καλάθι τους, πήραν ώθηση και από την εξέδρα και με επιμέρους σκορ 26-6 σε αυτό το χρονικό διάστημα, όχι μόνο πέρασαν μπροστά, αλλά πήραν και τη νίκη με +12(76-64) αφήνοντας αυτή τη διαφορά ως κάβα για τα πλεϊ-οφ, που μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο για ενδεχόμενα αβαντάζ έδρας.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ντάνος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-24, 14-19, 22-15, 26-6.

ΛΟΚΡΟΣ (Ζαρονικόλας-Σεργιάννης): Διαμαντής 6 (2), Ντολαπτσής 6, Καρατράντος, Παπαηλίου 10 (1), Σμάγκιν 8, Μάτος Αν. 25 (1), Μάτος Αγγ. 19 (2), Κονδύλης 2, Σοροπάνης.

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (Τσαούσης): Κούτης, Κοσμετάτος 28 (7), Βαϊνάς 5 (1), Κολοβός 2, Φλώτσιος 8 (1), Κωνσταντούρας, Βλάχος 9 (1), Γυφτονικολός 12, Σπανός.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou