Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Η ώρα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

 

Έφτασε η ώρα για την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, που φέτος με τη συμμετοχή 12 ομάδων για πρώτη φορά, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στην Αταλάντη, ανάμεσα στους ισόβαθμους στην κορυφή Λοκρό και Σχηματάρι, με…άρωμα και από τους περσινούς τελικούς, όταν και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που τελικά κατέληξε στα χέρια του Έσπερου Λαμίας.

Η επίσης πρωτοπόρος Μαλεσίνα, ταξιδεύει για δεύτερη φορά φέτος στην Εύβοια, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει το Ληλάντιο, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 3:30.

Τοπικό Ευβοϊκό ντέρμπι στην Αιδηψό, με τον Σύλλα να παίζει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του, έχοντας εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, υποδεχόμενος την Αυλίδα.

Ο Άρης Θηβών, των πολλών παραπόνων για την διαιτησία της περασμένης εβδομάδας στο Σχηματάρι, υποδέχεται τον ουραγό Μάκαρο Άμφισσας που έχει δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν.

Στην Ιτέα η τοπική ομάδα που εμφανίζεται παραδοσιακά πολύ δυνατή στην έδρα της, υποδέχεται τον Αλέξανδρο Αρτάκης που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 2/2.

Τέλος, στο κλειστό της Αυλίδας η Ερέτρια θα φιλοξενήσει τον Τελεθριακό σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

15:30 Κλειστό Κανήθου ΠΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Χουγιάζος-Χατζής)

18:00 Κλειστό Αταλάντης ΛΟΚΡΟΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (Κοτσιμπός-Ντάνος)

18:00 Κλειστό Θήβας ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ-ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (Χαϊνά-Βαρσαμάς)

18:00 Κλειστό Ιτέας ΙΤΕΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Παντρευτής-Ζάχος)

15:30 Κλειστό Αιδηψού ΣΥΛΛΑΣ-ΑΥΛΙΔΑ (Κάλφα-Πετσεπές)

18:00 Κλειστό Αυλίδας ΕΡΕΤΡΙΑ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Χριστοδούλου-Γερονικολός)

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou