Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΕΡΕΤΡΙΑ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 41-46

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Κρίθηκε στις βολές!

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 41-46

Πρωταγωνίστριες οι άμυνες στο κλειστό της Αυλίδας, με τη Μαλεσίνα στο τέλος να παίρνει μεγάλης σημασίας νίκη με 41-46, σε ένα αγώνα θρίλερ, που κρίθηκε χάρη στην ψυχραιμία των φιλοξενουμένων από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Στην α’ περίοδο, η Ερέτρια με πίεση στα 3/4 του γηπέδου προσπάθησε και κατάφερε να κάνει δύσκολη τη ζωή των φιλοξενουμένων στο κατέβασμα της μπάλας.

Η αστοχία όμως από την περιφέρεια, δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Αναστασίου να πάρει προβάδισμα ασφαλείας στο σκορ.

Μετά το 13-13 της α’ περιόδου, η Ερέτρια κατάφερε να ξεφύγει προσωρινά ακόμα και με +8, αλλά γρήγορα η Μαλεσίνα αντέδρασε περνώντας μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 21-24.

Στο β’ ημίχρονο ο αγώνας πήγαινε πόντο-πόντο και όλα φαίνονταν πως θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες.

Με τρίποντο του Ευγενίου η Ερέτρια ισοφάρισε σε 40-40, με το ντέρμπι να πάει στις βολές, την Ερέτρια να χάνει τις περισσότερες και τη Μαλεσίνα να παίρνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 41-46.

Οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν πάντως να είχαν καλύτερη τύχη στο ματς, αν ο Τσιρόπουλος που είναι top  για την κατηγορία, έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες και δεν ήταν τόσο αλτρουιστής…

Διαιτητές: Παντελίδης-Χουγιάζος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-13, 8-11, 10-9, 10-13.

ΕΡΕΤΡΙΑ (Αναστασίου): Κοκκάλας 2, Παρασκευάς 3 (1), Ευγενίου 3 (1), Μακρύγιαννης 6 (2), Καρυστινός 5 (1), Κανάκης Αντ., Τσιρόπουλος 12 (2), Μπέλλος 2, Αγγελής, Κανάκης Κ. 1, Μπαλάκας, Ψαριανός 7.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Δαδίτσιος): Βέλλιος 9 (1), Κανακάρης 2, Βασιλείου, Μπέσιος, Παπακωνσταντίνου, Ιωακείμ 15 (1), Κατσαγάνης, Κατοπόδης 6, Καρφάκης, Βίγγος 3, Παπαδιάς 2, Ματζιώρης 9.

Σχετικά άρθρα

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Α.Ε. Καρύστου-Σύλλας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Κάδμος-Πρωτέας Σχηματαρίου (photo album)

pannikolaou