UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΕΡΕΤΡΙΑ-ΛΟΚΡΟΣ 56-74

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Στο ρελαντί!

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΛΟΚΡΟΣ 56-74

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, ο Λοκρός δεν υποτίμησε τον αντίπαλο του και αυτό το γεγονός ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Ζαρονικόλα με 56-74 μέσα στην Αυλίδα επί της Ερέτριας.

Οι γηπεδούχοι αν είχαν μια πιθανότητα για κάτι καλό, χάθηκε από τη στιγμή που απουσίαζαν οι Κανάκης, Καρυστινός και Κοκκάλας, ενώ ο Ψαριανός φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ.

Ο Λοκρός που ήταν εμφανώς καλύτερος, επέβαλε από νωρίς το δικό του νόμο, πήρε διαφορά ασφαλείας, με το σκορ να είναι σταθερά σε διψήφιο αριθμό πόντων, με το ροζ φύλλο αγώνος να έρχεται στο ρελαντί.

Ο Ζαρονικόλας από την πλευρά του βρήκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, είδε τον Άγγελο Μάτο να είναι…οπλισμένος από την περιφέρεια με 14 (4) πόντους, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και ο Λοκρός διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου με ένα ακόμα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο β΄ημίχρονο, αξίζει να σημειωθεί πως πήραν χρόνο συμμετοχής για την Ερέτρια και οι 4 πιτσιρικάδες από την ακαδημία της ομάδας!

Διαιτητές: Χαϊνά-Μασλατζίδης Ι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-15, 18-26, 16-18, 13-18.

ΕΡΕΤΡΙΑ (Κόντος-Κατέβας): Θωμάς Ι., Ευγενίου 8 (1), Μακρύγιαννης 2, Βαλκάνος Ν., Φωτεινός, Τσιρόπουλος 12 (2), Μπέλλος 19 (5), Αγγελής 8 (2), Αλιάϊ, Μπαλάφας 3, Ψαριανός 4.

ΛΟΚΡΟΣ (Ζαρονικόλας-Σεργιάννης): Διαμαντής, Κωνσταντίνου, Μπούτσικας, Μπαμπάνης 2, Κώστας 3, Παπαηλίου 21 (2), Σμάγκιν 2, Μάτος Αν. 15, Μάτος Αγγ. 14 (4), Κονδύλης 9, Σοροπάνης 8.

* Σε νεώτερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από τον αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Μιχέλης: ”Όταν έφυγε η μπάλα από τα χέρια μου, είπα μπήκε”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63. Το buzzer beater τρίποντο της νίκης! (video)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Αστέρας Αλιβερίου 63-65 (photo album: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou