UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ 85-44

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Τρίποντη απειλή! 

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ 85-44

Στην καλύτερη φετινή εμφάνιση στο γήπεδό του, ο Μάκαρος επιβλήθηκε του Σύλλα με 85-44, πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας έτσι από την επικίνδυνη ζώνη.

Για πρώτη φορά μπροστά σε 200 και πλέον φιλάθλους της, η ομάδα της Άμφισσας που στερήθηκε των υπηρεσιών των Κακούση, Γίδα και Φλώκου και κατέβηκε στο παιχνίδι με 8 παίκτες κάτω των 19 ετών, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επιτυχία, απέναντι στο Σύλλα που ήταν μαχητικός αλλά αυτό δεν αρκούσε.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μάκαρος δεν μπόρεσε να χτίσει μία διαφορά ασφαλείας, πράγμα που το έκανε στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγούμενος με 44–29.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Άμφισσας πίεσε περισσότερο δέχτηκε μόνο 15  πόντους, έχοντας και μεγάλη ευστοχία από τη γραμμή των 6.75 με τους Κυριακίδη και Μαμαρέλη Α. να είναι εύστοχοι  στα τρίποντα που επιχειρούσαν.

Ο Μαμαρέλης, εκ των κορυφαίων του Μάκαρου Άμφισσας.
Ο Μαμαρέλης, εκ των κορυφαίων του Μάκαρου Άμφισσας.

Από την Άμφισσα διακριθέντες οι Μαμαρέλης Α (φωτο)., Κυριακίδης και Ψιμούλης, ενώ να σημειωθεί πως πολλές υποσχέσεις άφησε για το μπασκετικό του μέλλον το 14χρονος Μαμαρέλης Δ. που πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα.

Από το Σύλλα ξεχώρισαν οι Μαυροζούμης Δ και  Ματάκιας.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Χριστοδούλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-16, 22-13, 19-9, 22-6.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λούπουλ 4, Αμπλάς 11, Οικονόμου 8, Κυριακίδης 17 (4), Μαμαρέλης Δ. 3 (1), Τσινταβής, Φουσέκης Ν. 5 (1), Μήτσου 1, Φουσέκης Π. 1, Μαμαρέλης Α. 17 (1), Ψιμούλης 16 (2), Γιαννακόπουλος 2.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Πολίτης 2, Μαυροζούμης Δ. 15 (3), Μαυροζούμης Σ., Ματάκιας 12, Μαυροζούμης Π. 3(1), Χράπαλος, Σαλιγκαράς 2, Παπαγεωργίου 1, Μακαντάσης 2, Φλώρος 7, Νιάρχος.

 

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Μιχέλης: ”Όταν έφυγε η μπάλα από τα χέρια μου, είπα μπήκε”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63. Το buzzer beater τρίποντο της νίκης! (video)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Αστέρας Αλιβερίου 63-65 (photo album: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou