Over play Uncategorized

Ο Βασιλακόπουλος φέρνει την…ανάπτυξη!

πνΓράφει ο

Παναγιώτης Νικολάου

Η Ελληνική κυβέρνηση τα βρήκε με τους δανειστές-δυνάστες, άκουσα σήμερα το μεσημέρι στις ειδήσεις, οπότε θα πάρουμε τη δόση, μέχρι την επόμενη φορά που θα έχουμε πάλι μια από τα ίδια, με το 3ο μνημόνιο να είναι όπως φαίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα.

Φτώχεια-γκρίνια και μιζέρια και στον αθλητισμό, πολύ μαυρίλα και στο τοπικό μπάσκετ, με τη Χαλκίδα να έχει μόνο ωραίες αναμνήσεις για να τις διηγούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Μέσα σε αυτό το κλίμα της απαισιοδοξίας, ήρθε ο Βασιλακόπουλος στη Χαλκίδα και στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για τον αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Ελβετία, έδιωξε μονομιάς τα…μπασκετικά μνημόνια, φέρνοντας την ανάπτυξη!

Ο σωλήνας, όπως είναι το παρατσούκλι του από τότε που έπαιζε μπάσκετ λόγω της περίεργης σωματοδομής του, έγινε πιο Χαλκιδέος και από τους Χαλκιδέους, ανακοινώνοντας το ένα ευτυχές γεγονός μετά το άλλο.

Ως γνωστόν, ο Βασιλακόπουλος είναι νούμερο 1 όχι μόνο στην Ελλάδα, εδώ ο άνθρωπος έχει διοικήσει το Παγκόσμιο μπάσκετ, είναι αναμφίβολα ο άνθρωπος που συντέλεσε στην αναγέννηση και καθιέρωση του αθλήματος στην Ελλάδα. Για τους εχθρούς του, είναι παρωχημένος, αλλά σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Αγώνα Εθνικής Γυναικών το Σάββατο με την Ελβατία, αγώνα και το Φεβρουάριο με τη Ρωσία.

Υπόσχεση-δέσμευση, για μελλοντικούς αγώνες των Εθνικών ανδρών και γυναικών, στο ομορφότερο προάστιο της Αθήνας όπως είπε και ο πρόεδρος.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως, ήταν η ανάληψη του Ευρωμπάσκετ Νέων το καλοκαίρι του ’16 από τη Χαλκίδα, με τον Βασιλακόπουλο, να ορίζει ως τυπική την 11η Δεκεμβρίου όταν και θα ανακοινωθεί επίσημα η πόλη που θα τους αναλάβει.

basil2

Ο πρόεδρος θα ανακηρυχθεί με όλα αυτά…επίτιμος μπασκετικός δημότης Χαλκιδέων, οπότε θα έχει και δικαίωμα ψήφου, για να ‘σταυρώσει’ στις επόμενες εκλογές το φίλο του Χρήστο Παγώνη, που του ευχήθηκε από βήματος να είναι για πολλά ακόμα χρόνια Δήμαρχος.

Ο Παγώνης, που αν ήταν αθλητής θα λέγαμε πως διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, αφού εκτός από μπροστάρης στο θέμα των διοδίων, έβαλε το χεράκι του για να πείσει τον Βασιλακόπουλο να κάνει σπίτι των Εθνικών ομάδων τη Χαλκίδα, πέτυχε ένα έργο για το οποίο θα τον ευγνωμονούν το ερχόμενο καλοκαίρι οι πολύπαθοι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης και των ευρύτερων περιοχών.

Όλες οι αποστολές των Εθνικών ομάδων που θα συρρεύσουν στη Χαλκίδα, θα γεμίσουν ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κλπ., θα κυκλοφορήσει χρήμα, για να νιώσει η πόλη, έστω και για ένα μήνα πως ήρθε η…ανάπτυξη! 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou

Ο Βαγγέλης Μυλωνάς έγινε ο νεαρότερος head coach στην Elite League!

pannikolaou