UncategorizedΒ ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΜΩΛΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ 66-69

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ)

Διπλό τίτλου!

ΜΩΛΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ 66-69

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Προοδευτική, με την ομάδα του Σώτ.Νίκα να περνάει από το Μώλο επικρατώντας της τοπικής ομάδας στο ντέρμπι κορυφής με 66-69, βάζοντας με αυτό το διπλό τις βάσεις ακόμα και για την άνοδο στην Α’ κατηγορία!

Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με πάθος, ένταση, ενώ δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.

Οι γηπεδούχοι ατύχησαν να χάσουν από τη β’ περίοδο τον Βλασσόπουλο που είναι η κινητήρια δύναμη του Μώλου, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχασαν προς το τέλος του ματς τον Χρυσοβέργη.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο αλλά στη γ’ περίοδο ο Μώλος εκμεταλλευόμενος την ευστοχία από τη γραμμή του τριπόντου, ξέφυγε ακόμα και με 12 πόντους διαφορά (41-29).

Κάπου εκεί, η Προοδευτική με καλή άμυνα κατάφερε να επιστρέψει τον αγώνα και να διεκδικήσει στο τέλος τη νίκη, με το ντέρμπι να πάει και πάλι στον πόντο.

Η Προοδευτική στα τελευταία δευτερόλεπτα πέρασε μπροστά με 66-67, έπαιξε καλή άμυνα και ο Δάρρας που πήρε το ριμπάουντ κέρδισε φάουλ. Ο Καλύτερος παίκτης των νικητών, με 2/2 βολές έκανε στα 6′ το 66-69, η ομάδα του Νίκα έβγαλε και την άμυνα και πήρε μια σπουδαία νίκη που τις δίνει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλύτεροι των νικητών οι Σακελλαρόπουλος, Νικολάου και από την Προοδευτική οι Δάρρας, Μαρμαρινός και Χρυσοβέργης.

Διαιτητές: Ζάχος-Σαμαράς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18, 26-27, 44-42, 66-69.

ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος): Γκικόπουλος 8 (1), Καλοβελώνης 5 (1), Νικολάου 14, Βλασσόπουλος 12 (1), Αντωνόπουλος 2, Χάϊτα Β., Χαϊτα Χρ. 4, Σακελλαρόπουλος 12 (2), Μακρόπουλος 3 (1), Μακρόπουλος Γ. 4, Μακρυγιάννης, Καίσαρης 2.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Νίκας): Τσελεκούνης Νικ.5 (1), Κυριάκος, Σταθουλόπουλος Κ. 6, Πύλιας 2, Σταθουλόπουλος Ι., Δάρρας 25, Ξυδιάς 3, Χρυσοβέργης 17, Τσελεκούνης Σωτ., Μαρμαρινός 11, Λυκούσης, Σταθουλόπουλος Ν.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou

Αποσύρθηκε από τη Β’ ΕΣΚΑΣΕ η Πανευρυτανική!

pannikolaou

Απόλλων Λιβαδειάς: Ανανέωσε με Ματζιώρη και απέκτησε Μάρκο!

pannikolaou