ΠΑΙΔΩΝ

Δυνατά φιλικά του παιδικού της Παναγίτσας με Παναθηναϊκό και BAC.

Η Παναγίτσα μπορεί να είναι πρωτοπόρος στο αντρικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και να έχει στόχο την άνοδο, όμως το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η ανάδειξη νέων παικτών από τις ακαδημίες.

Ο Παν.Μιχαήλ δίνει ιδιαίτερο βάρος στο παιδικό τμήμα και σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, έκλεισαν δύο πολύ δυνατά φιλικά μέσα στις γιορτές με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και το BAC.

παναγιτσα παιδικο 2015-16Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο κλειστό της Ελληνογερμανικής σχολής, οι παίδες της Παναγίτσας θα αντιμετωπίσουν το BAC που έχει προπονητή τον Κώστα Παταβούκα και είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑ.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 10 μ.μ. θα ακολουθήσει και δεύτερο δυνατό φιλικό, αυτή τη φορά στη Λ.Αλεξάνδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που επίσης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο φετινό πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑ.

Προπονητής των ‘πράσινων’ είναι ο Βασίλης Γκούρας.

Η Παναγίτσα επίσης, προσκαλεί όποιον θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τα φιλικά παιχνίδια, να δηλώσει συμμετοχή στο τηλ: 6942239545, για τη δωρεάν μεταφορά του με πούλμαν στα κλειστά γυμναστήρια της Αθήνας.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4/12)

pannikolaou

”Παίζουμε μαζί-Μαθαίνουμε μαζί” με συμμετοχή στη δράση σχολείων της Θήβας! (pics)

pannikolaou