UncategorizedΑ2

Ο Γ.Σ.Κύμης των ρεκόρ!

Σε ένα ακόμα εμπεριστατωμένο αφιέρωμα από το basketa2.gr και τον Χαλκιδέο δημοσιόγραφο Σπύρο Βασιλείου, γίνεται λόγος για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Φάρου Κερατσινίου στην Α2, που με ρεκόρ 11-0, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της κατηγορίας που σπάζει το φράγμα των 11 σερί νικών στο πρωτάθλημα.

Γίνεται λόγος επίσης, πως ο Γ.Σ.Κύμης αν νικήσει την ερχόμενη αγωνιστική, θα μπει στο κλαμπ με τις 15 καλύτερες εκκινήσεις στην ιστορία της Α2, έχοντας δηλαδή και εκείνος ρεκόρ 10-1, όπως φαίνεται και στον πίνακα.

sss
Αναμφίβολα όμως, ο Γ.Σ.Κύμης κατέχει ένα άλλο μεγαλύτερο ρεκόρ, αυτό των συνεχόμενων ανόδων και μάλιστα πάντα ως πρωταθλητής, από τη Γ΄τοπική κατηγορία μέχρι την Α2 και η… ζωή συνεχίζεται, αφού ξεκάθαρος στόχος του Γυμναστικού για φέτος, είναι μια ακόμα άνοδος!
Συνηθισμένη εικόνα τα τελευταία χρόνια. Από αριστερά, Αλ.Θεοδώρου, Βασ.Μπρατσιάκος, Β.Παπασταμέλος, με την κούπα στα χέρια!
Συνηθισμένη εικόνα τα τελευταία χρόνια. Από αριστερά, Αλ.Θεοδώρου, Βασ.Μπρατσιάκος, Β.Παπασταμέλος, με την κούπα στα χέρια!

Ο Γ.Σ.Κύμης στην ουσία, κυνηγάει τους Αμπελόκηπους που είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο, κερδίζοντας μια κατηγορία κάθε χρόνο, φτάνοντας στην Α1, όπου και σταθεροποιήθηκαν για αρκετά χρόνια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πώς ο Γυμναστικός τις ανόδους που έχει κατακτήσει, τις έχει κάνει με μεγάλα ρεκόρ, με τα πρωταθλήματα τις περισσότερες φορές να έχουν κριθεί από τα…Χριστούγεννα!
Επίσης, η μοναδικότητα του Γ.Σ.Κύμης φανερώνεται και από ένα ακόμα στοιχείο, την παραμονή όλα αυτά τα χρόνια στον πάγκο της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιάκου!
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ Α’ ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Α2
2015-16 Α2 9-1
2014-15 Β’ ΕΘΝΙΚΗ 24-2
2013-14 Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 19-1
2012-13 Α’ ΕΣΚΑΣΕ 22-1
ΣΥΝΟΛΟ 74-5

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League: Εντός έδρας ήττα! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Πανερυθραϊκός 74-80

pannikolaou

A2 Elite League: Πρώτη ήττα! Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας 65-89

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (19/10). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou