Uncategorized Α2

Αλ.Θεοδώρου: ‘Το κλειστό της Κύμης θα είναι η έδρα μας στην Α1. Μέχρι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το κλειστό στο Αλιβέρι’.

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η επικοινωνία του eviabasket.gr με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Κύμης και παράλληλα αντιδήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού του Δήμου, Αλέξανδρο Θεοδώρου.

Με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Γ.Σ.Κύμης να ανέβει φέτος στην Α1, ένα σημαντικό θέμα έχει να κάνει με την καταλληλότητα του κλειστού της Κύμης. Ο Αλέξ.Θεοδώρου τόνισε πως ‘Έχω έρθει ήδη σε επαφή με τον Γιώργο Κονδύλη από τον ΕΣΑΚΕ, αρμόδιο σε θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος δεσμεύτηκε μέσα στον Γενάρη να έρθει στην Κύμη, ώστε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την κατάσταση του γηπέδου και να μας επισημάνει τις όποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν για να μπορεί το κλειστό της Κύμης να υποδεχθεί αγώνες της Α1.

Δεν νομίζω να χρειάζονται πάντως και ιδιαίτερα πράγματα να γίνουν, καθώς από τότε που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης έχει αναμορφωθεί. Οι ομάδες της Α2 φέτος, μας λένε πως το δικό μας κλειστό είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας‘.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΠαράλληλα όμως, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου έβγαλε και τη μεγάλη είδηση που έχει να κάνει με την άμεση επαναλειτουργία των εργασιών στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου. ‘Εγκρίθηκε ένα κονδύλι ύψους 400,000 Ευρώ για την ολοκλήρωση των εργασιών του κλειστού στο Αλιβέρι με τα έργα να ξεκινούν άμεσα. Στόχος μας, είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μέχρι το καλοκαίρι, ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο το κλειστό της πόλης να αποτελέσει την έδρα των ομάδων του Αλιβερίου’.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειστό του Αλιβερίου έδρα του Γ.Σ.Κύμης στην Α1, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου είπε: ‘Εδρα μας θα είναι το κλειστό της Κύμης. Αν με το καλό βέβαια ανέβουμε στην Α1 και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Κύμη είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθεί το κλειστό του Αλιβερίου για προετοιμασία και ίσως για κάποιες αγωνιστικές. Επίσης, στη διάρκεια της σεζόν, για λόγους εξάπλωσης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, μπορούν να δοθούν και κάποιοι αγώνες κατ’ εξαίρεση στο Αλιβέρι’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Α2 Elite League: Σπουδαία νίκη και 2-2! Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη 73-60

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (21/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou