Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ 67-73

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Διπλό σωτηρίας!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ 67-73

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Ερέτρια, που πήρε τεράστιο διπλό στην Αρτάκη από τον Αλέξανδρο με 67-73, κάνοντας, όχι βήμα, αλλά άλμα για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία!

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στις 4 σερί νίκες και πλέον έχουν κάθε λόγο να ευελπιστούν στην παραμονή τους, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αρτάκης γνώρισε μια ήττα που την έφερε πίσω, χάνοντας το πλεονέκτημα από τις μεγάλες νίκες που έχει πετύχει στο γήπεδό της.

Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η απουσία του πρώτου σκόρερ του Αλέξανδρου του Σ. Γκόλια, που ένα πρόβλημα στη μέση δεν τον άφησε να κάνει ούτε ζέσταμα!

Το σοκ για τους γηπεδούχους ήταν μεγάλο, με την Ερέτρια από την πλευρά της να μην λέει όχι στο…δώρο, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο του ματς.

Με κορυφαίο τον Μπέλλο, η Ερέτρια προηγήθηκε στο ημίχρονο με 36-38, ο Αλέξανδρος έκανε υπέρβαση στη γ’ περίοδο και στο τέλος πέρασε μπροστά με 55-54, όμως αυτό ήταν προσωρινό.

Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στη δ΄περίοδο ακόμα και με 10 πόντους (60-70) με τους Αγγελή, Τσιρόπουλο και Ψαριανό να συνδέονται με το αντίπαλο καλάθι και στο τέλος το νόημα του ντέρμπι ήταν η τελική διαφορά για πιθανή ισοβαθμία στο μέλλον.

Ο Αλέξανδρος κατάφερε προς το τέλος, με καλάθια του Νικολάου και Καψούλη να μειώσει στο τελικό 67-73 για να μείνει μια γλυκόπικρη γεύση για τους ηττημένους.

Όσο για την Ερέτρια, αναμφίβολα θα κάνει ευτυχισμένες γιορτές, αφού κατάφερε και έφερε τα πάνω-κάτω και από εκεί που ήταν για πολλούς καταδικασμένη, τώρα να είναι στη θέση του οδηγού…

Διαιτητές: Χουγιάζος-Βαρσαμάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-13, 22-25, 19-16, 12-19.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Πανούσης): Μακρύγιανης 8, Νικολάου 20, Λιαμπότης 7 (1), Καψούλης 15, Σπύρου 15 (3), Βαλήλας 2, Δαύρης, Σίδερης, Παστήρας , Κατόλης, Καζάνας.

ΕΡΕΤΡΙΑ (Κοντός): Μπέλλος 12 (2), Ευγενίου 11, Αγγελής 16 (4), Ψαριανός 15, Κανάκης 2, Μακρύγιαννης 3 (1), Τσιρόπουλος 11 (2), Κοκκάλας 3 (1), Καρυστινός, Αλιάι, Μπαλάφας.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou