Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΜΑΚΑΡΟΣ 65-57

Α’ ΕΣΚΑΣΕ 

Νίκη με άγχος!

ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΜΑΚΑΡΟΣ 65-57

 

Νικηφόρο το ντεμπούτο του Θάνου στο πάγκο της Μαλεσίνας, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα με αρκετό άγχος πάντως, καθώς ο Μάκαρος ήταν ‘σκληρό καρύδι’ και αντιστάθηκε μέχρι τέλους.

Η Μαλεσίνα πήρε το ροζ φύλλο αγώνος με τελικό σκορ 65-57 φορτσάροντας προς το τέλος της αναμέτρησης, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της, την πολύ καλή άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησαν μέχρι και το τέλος της γ’ περιόδου.

Στο κρίσιμο σημείο όμως, η Μαλεσίνα άνοιξε την άμυνα της, έβγαλε εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμούς και με επιμέρους σκορ 25-12 γύρισε τον αγώνα και πήρε τη νίκη με 65-57, η οποία συνοδεύτηκε πάντως από αρκετό άγχος.

Η ομάδα του Παπούλια, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κέρδισε τις εντυπώσεις και παραλίγο να έπαιρνε και μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που σίγουρα, αν έρχονταν, θα ήταν το ‘μπαμ’ της αγωνιστικής.

Διαιτητές: Κάλφα-Ζάχος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-19, 29-32, 40-43, 65-57.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος-Νίκας): Βέλλιος 17 (2), Κανακάρης, Βασιλείου, Βίγγος 1, Παπακωνσταντίνου, Ιωακείμ 15 (2), Κατσαγάνης 14, Κατοπόδης 5 (1), Καρφάκης 10, Τζεφεράκος 3 (1), Παπαδιάς, Βουδούρης.

ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (Παπούλιας): Τσινταβής, Μαμαρέλης 9, Οικονόμου 4, Κυριακίδης 15 (3), Γίδας 5, Μπουρνούς, Φουσέκης, Αμπλάς 6, Λουπούλ, Μήτσου, Ψιμούλης 11 (1), Γιαννακόπουλος 7.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou