Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΣΥΛΛΑΣ-ΙΤΕΑ 47-56

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Ξέσπασε στη γ’ περίοδο!

ΣΥΛΛΑΣ-ΙΤΕΑ 47-56

Το ματς στην Αιδηψό δεν είχε ωραίο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις, είχε όμως πάθος για τη νίκη και ένταση, με την Ιτέα να παίρνει το διπλό με 47-56.

Ο Σύλλας έφτασε πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στο φετινό πρωτάθλημα σε μια νίκη, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 26-23, αλλά ένα ξέσπασμα των φιλοξενουμένων στη γ’ περίοδο, ήταν αρκετό για να τους δώσει το ροζ φύλλο αγώνος.

Η ομάδα του Μωραϊτη, προσπάθησε και κατάφερε σε αυτό το διάστημα, να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της κάτω από το καλάθι όπου κυριαρχούσε ο Γεωργαντάς στην επανεμφάνιση του μετά από περίπου ένα μήνα αλλά και ο Ντινόπουλος, ενώ βρήκε λύσεις και από την περιφέρεια απέναντι στη ζώνη του Σύλλα, με τρίποντα κυρίως από τους Πράππα και Σταθά, για να ξεφύγει  στο σκορ με διψήφια διαφορά πόντων και να επικρατήσει τελικά με 47-56.

Κακό το θέαμα πάντως στο σημερινό ματς, με αξιοσημείωτο το γεγονός, πως η Ιτέα παρά τη νίκη της, να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Διαιτητές: Χαϊνά-Βαρσαμάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:15-11, 11-12, 10-20, 11-13.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Πολίτης 3 (1), Μαυροζούμης Ευαγγ. 5 (1), Μαυροζούμης Σ. 13, Μπούφης, Μαυροζούμης Θ. 4, Παπαγεωργίου 1, Σαλιγκαράς 7, Παπαβασιλείου, Γεωργόπουλος, Αθανασίου, Ματάκιας 11 (2), Νιάρχος 3 (1).

ΙΤΕΑ (Μωραϊτης): Κοντογιάννης, Αγγελόπουλος, Μπαντελάς 8 (2), Γεωργαντάς 8, Μωραϊτης 16, Σταθάς 6 (2), Πράππας 9 (3), Ευθυμίου 2, Παπαθεοχάρης 4 (1), Ντινόπουλος 3, Κουτρόγιαννος, Σκούρας.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou